banner
Spor

Spor okulları faaliyete başladı

Aksaray Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen yaz spor okulları, gençlere kapılarını açtı. Çocuk ve gençlere yönelik ücretsiz kurslar faaliyete başladı. Spor okulları kapsamında atletizm, basketbol, voleybol, futbol,..

Spor okulları faaliyete başladı
banner

Aksaray Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen yaz spor okulları, gençlere kapılarını açtı. Çocuk ve gençlere yönelik ücretsiz kurslar faaliyete başladı.

Spor okulları kapsamında atletizm, basketbol, voleybol, futbol, hentbol, badminton, tenis, kick boks, tekvando, jimnastik, okçuluk, judo, boks, ve yüzme gibi 36 farklı branşta eğitim veriliyor. Spor okullarına ilgi her geçen gün artarak devam ederken, minik sporcular hem eğlenip hem de öğreniyor.

Yaz spor okulları ile ilgili bilgiler veren Aksaray Gençlik ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız, “Gençlik Spor Bakanlığı olarak Aksaray’da yaz döneminde çocuklarımızın sporla tanışmaları ve spora başlamaları açısından mayıs ayında okullarda yaz spor okullarını anlatmıştık. Okulların kapanmasıyla birlikte yaz spor okullarına yoğun bir tercih olması bizleri sevindirdi. 14’ü engelli branşı olmak üzere toplam 36 branşta yaz spor okulları faaliyete başladı” dedi.

‘GENÇLERİMİZİ YAZ

OKULLARINA DAVET EDİYORUM’

Yıldız, kurslara kayıt aşamasındaki ilgiden oldukça memnun olduklarını belirtti. Yaz kuran kursuna giden çocukları da çeşitli spor etkinlikleri ile buluşturduklarını aktaran Yıldız, “Şehrimizde en çok yüzme ile savunma sporları tercih ediliyor. Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur. Tüm gençlerimizi sağlıklı bir hayat için yaz spor okullarımıza katılmaya davet ediyorum ”dedi. Haber: Erdi ULUKAYA

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası