banner
Asayiş

Suçüstü yakalandı!

aksaray”da bir eve hırsızlık yapmak için giren murat s, polis ekiplerince yakalanarak, gözaltına alındı. emniyetteki işlemleri sonrası adliyeye sevk edilen murat s, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. aksaray emniyet müdürlüğü asayiş büro..

Suçüstü yakalandı!
banner

aksaray”da bir eve hırsızlık yapmak için giren murat s, polis ekiplerince yakalanarak, gözaltına alındı. emniyetteki işlemleri sonrası adliyeye sevk edilen murat s, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
aksaray emniyet müdürlüğü asayiş büro ekipleri, dün gece paşacık mahallesi 1687″inci sokakta saat 23.45 sıralarında eve hırsızlık amacıyla birinin girdiği ihbarı üzerine harekete geçti.
adrese gelen ekipleri, murat s.”i ev sahibi ile birlikte ikametin bahçesinde kovalamaca sonunda yakaladı. Şahsın üstünde yapılan aramada evden çaldığı bir miktar para ile kuru sıkı tabanca ile bir adet kol saati ele geçirdi.
gözaltına alının murat s.”nın 2 farklı hırsızlık suçu olduğu ortaya çıktı. emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. foto-haber: erkan altuntaŞ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası