banner
Asayiş

​Sultanhanı İlçe Emniyet Müdürlüğü düzenlenen törenle açıldı

sultanhanı İlçe emniyet müdürlüğünün törenle açılışı gerçekleşti.  sultanhanı İlçe emniyet müdürlüğünün törenle açılışı gerçekleşti. İstiklal marşının okunması ve saygı duruşunda bulunulmasıyla başlayan programa vali yardımcısı Şahin bayhan, İl emniyet müdürü..

​Sultanhanı İlçe Emniyet Müdürlüğü düzenlenen törenle açıldı
banner

sultanhanı İlçe emniyet müdürlüğünün törenle açılışı gerçekleşti. 
sultanhanı İlçe emniyet müdürlüğünün törenle açılışı gerçekleşti. İstiklal marşının okunması ve saygı duruşunda bulunulmasıyla başlayan programa vali yardımcısı Şahin bayhan, İl emniyet müdürü ali karabağ, kaymakam murat karasu, sultanhanı belediye başkanı fahri solak, daire müdürleri ve çok sayıda davetliler katıldı. 
İlk olarak afrin operasyonuna değinen sultanhanı belediye başkanı fahri solak, ” zeytin dalı harekatı”nda, afrin”de ülkemizin birliği, bütünlüğü ve huzuru için görev alan tüm ordumuz için dua ediyoruz. bugün vatandaşlarımızın canını, malını korumakla görevli polis teşkilatının hizmet vereceği ilçe emniyet müdürlüğü binasının açılışını yapmak için bir arada bulunmaktayız. İlçeliğimiz açıklandığı günden itibaren kaymakamlık hizmet birimi, kamu kurumlarının hazırlanması ve en kısa sürede halkımıza hizmet verebilmeleri için ilçe nüfus müdürlüğümüz ve tapu müdürlüğümüz hizmete açılmıştır. halkımızın, huzur ve sükûnet için de yaşamaları için polis merkezi hizmet binasının açılışını gerçekleştiriyoruz” diye konuştu.
İl emniyet müdürü ali karabağ ise, “aksaray”ımızı taçlandıran sultanhanı kervansarayı, türkiye”nin en büyük kervansarayıdır. dünyanın en büyük halı, kilim onarım, restorasyon merkezi, ipek yolunun incisi  sultanhanı 25 ağustos 2017 tarihinde yayımlanan kanun hükmünde kararname ile aksaray”ın yedinci ilçesi olmuş, merkezi nüfus bakımından ikinci büyük ilçesidir. sultanhanı ilçe emniyet müdürlüğümüz 1 Şubat 2018 tarihinde faaliyete geçerek halkımızın can ve mal güvenliğine, zaman mefhumu gözetmeksizin hizmete başlamıştır. vatandaşlarımızın hak ettiği çağdaş, hızlı ve verimli bir güvenliği sağlayacak olan sultanhanı İlçe emniyet müdürlüğü selçuklu mimariye uygun ve ilçemizin adına yakışır yeni hizmet binamız yapılana kadar bu binada geçici olarak hizmet vermeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
İlçe kaymakamı murat karasu” da ,”64 yılın hasreti bitti ve nihayet sulhanhanı beldemiz ilçe oldu. kamu kurumlarımız sırayla faaliyete geçiyor. polis teşkilatımız modern teknolojiyle eklenmiş donanımı, mesai kavramı tanımaksızın kamu düzeninin sağlanarak, halkımızın huzur ve güvenliğinin sürekli hale getirilmesi için var gücüyle çalışan, yüksek eğitimli personeli ve başarılarla dolu mazi ile türkiye”mizin köklü kurumlarından biridir. polis, halkın can ve mal güvenliği için gece gündüz çalışmaktadır” dedi.
yapılan konuşmalarının ardından protokol mensupları tarafından dualar edilerek, sultanhanı İlçe emniyet müdürlüğünün açılışı gerçekleşti.

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası