banner
Spor

​Takım olarak iyi bir hava yakaladık

türkiye bayanlar hentbol süper liginde mücadele eden aksaray belediye sporda güçlü yeni mahalle belediyespor “dan alınan bir puan sonrası,geçen hafta eskişehir deplasmanında alınan iki puan büyük moral kazandırdı.  türkiye bayanlar..

​Takım olarak iyi bir hava yakaladık
banner

türkiye bayanlar hentbol süper liginde mücadele eden aksaray belediye sporda güçlü yeni mahalle belediyespor “dan alınan bir puan sonrası,geçen hafta eskişehir deplasmanında alınan iki puan büyük moral kazandırdı. 
türkiye bayanlar hentbol süper liginde mücadele eden aksaray belediye sporda güçlü yeni mahalle belediyespor “dan alınan bir puan sonrası,geçen hafta eskişehir deplasmanında alınan iki puan büyük moral kazandırdı. puanını 13 yapan kızlarımızda hedef daha yukarılara çıkmak olacak. Önümüzdeki hafta sonu aksaray”da cumartesi günü anadolu Üniversitesi sk ile karşılaşacak olan temsilcimiz bu maçı da kazanarak seri yakalamak için mücadele edecek.
süper ligde hiç kimseden çekinmeden başarı ile mücadele eden bir takım haline geldiklerini söyleyen antrenör muhiddin kılınç, ligin kalan bölümünde hedef maçların yanında sürpriz galibiyetler de alabileceklerini, takım olarak iyi bir istikrar yakaladıklarını söyledi.
belediye spor, anadolu Üniversitesi sk maçının hazırlıklarına hasandagi spor salonunda yaptığı antrenmanlar ile devam ediyor.

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası