banner
Asayiş

Tehlikeli serinlik!

girilmesi tehlikeli ve yasak olan barajda uzun süre kalan çocuklar, serinlemeye çalıştı.  aksaray”da çocuklar, tehlikeye aldırmadan baraj sularında serinlemeye çalışıyor. termometrelerin 35 dereceyi gösterdiği aksaray”da, sıcaktan bunalan çocuklar mamasın baraj..

Tehlikeli serinlik!
banner

girilmesi tehlikeli ve yasak olan barajda uzun süre kalan çocuklar, serinlemeye çalıştı. 
aksaray”da çocuklar, tehlikeye aldırmadan baraj sularında serinlemeye çalışıyor. termometrelerin 35 dereceyi gösterdiği aksaray”da, sıcaktan bunalan çocuklar mamasın baraj sularında serinlemeye çalışıyor. tehlikeye aldırmadan suya giren çocuklar, hem serinleyebilmek hem de eğlenmek için hayatlarını riske atıyor. girilmesi tehlikeli ve yasak olan barajda uzun süre kalan çocuklar, serinlemeye çalıştı. girilmesi tehlikeli ve yasak olan barajda uzun süre kalan çocuklar, serinlemeye çalıştı. 
aksaray”da çocuklar, tehlikeye aldırmadan baraj sularında serinlemeye çalışıyor. termometrelerin 35 dereceyi gösterdiği aksaray”da, sıcaktan bunalan çocuklar mamasın baraj sularında serinlemeye çalışıyor. tehlikeye aldırmadan suya giren çocuklar, hem serinleyebilmek hem de eğlenmek için hayatlarını riske atıyor. girilmesi tehlikeli ve yasak olan barajda uzun süre kalan çocuklar, serinlemeye çalıştı. 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası