banner
Asayiş

TIR İLE OTOMOBİL ÇARPIŞTI: 6 YARALI

aksaray”da gizli buzlanma sebebi  ile meydana gelen trafik kazasında 6 kişi yaralandı.    aksaray”da gizli buzlanma sebebi  ile meydana gelen trafik kazasında 6 kişi yaralandı. alınan bilgiye göre sabah saatlerinde..

TIR İLE OTOMOBİL ÇARPIŞTI: 6 YARALI
banner

aksaray”da gizli buzlanma sebebi  ile meydana gelen trafik kazasında 6 kişi yaralandı.   

aksaray”da gizli buzlanma sebebi  ile meydana gelen trafik kazasında 6 kişi yaralandı. alınan bilgiye göre sabah saatlerinde aksaray ankara karayolu 22″inci kilometresinde ayhan d (54) idaresindeki 31 plakalı tır ile Özalp l (46) idaresindeki 80 plakalı otomobil ile çarpıştı. kazada her iki araç sürücüsü ile araçlarda bulunan Şemsettin l (74), hayriye l (31) refik c (52) Şühsenez l. (71) yaralandı. kazayı gören vatandaşlar  durumu   112 acil servis ekiplerine bildirdi. olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara ilik müdahalesini olay yerinde yapıp ambulanslarla aksaray eğitim ve araştırma hastanesi”ne kaldırıldı. tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. polis ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı. 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası