banner
Asayiş

Trafik denetimi faaliyetleri sürüyor

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, emniyet kemeri kullanımında sürücü ile yolcu tutum ve davranışlarının arzu edilir düzeye ulaştırılması için Emniyet Kemeri denetimi gerçekleştirdi. Bu kapsamda icra edilen denetimlerde sürücülerin ve..

Trafik denetimi  faaliyetleri sürüyor
banner

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, emniyet kemeri kullanımında sürücü ile yolcu tutum ve davranışlarının arzu edilir düzeye ulaştırılması için Emniyet Kemeri denetimi gerçekleştirdi.

Bu kapsamda icra edilen denetimlerde sürücülerin ve araç içerisindeki yolcuların emniyet kemeri kontrol edilerek emniyet kemeri kullanımı konusunda bilgilendirmeler yapılarak broşür dağıtıldı. Emniyet kemerlerini takan sürücüler ve yolcular tebrik edildi. Ekipler tarafından yapılan açıklamada; “Güvenli bir trafik ortamının sağlanması ve emniyet kemeri kullanımının artırılması için trafik denetimi faaliyetlerimize devam edilecektir” ifadeleri yer aldı. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası