banner
Asayiş

‘Trafikte bir can kaybı bile fazladır’

jandarma sorumluluk bÖlgesİnde kazalar yÜzde 13 azaldi  aksaray”da jandarmanın sorumluluk alanında 2022 yılında meydana gelen trafik kazası sayısında, 2021″e göre yüzde 13 azalma oldu. aksaray İl jandarma komutanlığı trafik Şube..

‘Trafikte bir can kaybı bile fazladır’
banner

jandarma sorumluluk bÖlgesİnde kazalar yÜzde 13 azaldi 

aksaray”da jandarmanın sorumluluk alanında 2022 yılında meydana gelen trafik kazası sayısında, 2021″e göre yüzde 13 azalma oldu.

aksaray İl jandarma komutanlığı trafik Şube müdürlüğü ekipleri, İçişleri bakanlığı karayolu trafik güvenliği strateji belgesi ve eylem planı kapsamında “trafikte bir can kaybı bile fazladır” anlayışı ve “trafikte her yıl daha iyiye” hedefiyle çalışmalarını sürdürdü. kent genelindeki sorumluluk alanlarında jandarmanın verilerine göre son yılların en az trafik kazası yaşandı.

jandarmadan sÜrÜcÜlere teŞekkÜr

aksaray İl jandarma komutanlığınca trafik kazalarının en aza indirilmesi, sürücülerinin ve yol kullanıcılarının trafik kurallarına uyma düzeylerinin daha üst seviyeye çıkarılması amacıyla denetim, eğitim ve farkındalık faaliyetlerine devam edildiğini duyurdu. yetkililer, trafik kazalarında yakalanan azalış ivmesinde en büyük etkene sahip olan vatandaşlara teşekkür ederek, gerekli hassasiyetin gösterilmesi konusunda hassas olmaya davet etti. haber: erkan altuntaŞ

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası