banner
Asayiş

Tur kazasında yaralanan turist hayatını kaybetti

Aksaray Gösterli köyü yakınlarında meydana gelen midibüs kazasında yaralanan ve hastanede tedavi gören Meksikalı turist Hector Artura Carrilllo (60) hayatını kaybetti. OLAYIN GEÇMİŞİ Kaza 28 Ocak tarihinde Niğde-Aksaray Gösterli köyü..

Tur kazasında yaralanan turist hayatını kaybetti
banner

Aksaray Gösterli köyü yakınlarında meydana gelen midibüs kazasında yaralanan ve hastanede tedavi gören Meksikalı turist Hector Artura Carrilllo (60) hayatını kaybetti.

OLAYIN GEÇMİŞİ

Kaza 28 Ocak tarihinde Niğde-Aksaray Gösterli köyü yakınlarında meydana geldi. Hüseyin G. yönetimindeki 34 plakalı midibüs bilinmeyen bir nedenle kontrolden çıkıp şarampole yuvarlandı. Kazada, şoför ve rehber ile 3’ü Meksika, 3’ü Kolombiya, 2’si Brezilya, 2’si Bolivya, 1’i Uruguay ve 1’i Arjantin uyruklu 12 turist yaralandı.

Yararlılardan 2’si Nevşehir’e, 12’si ise Aksaray’daki hastanelere sevk edildi. Hastanede tedavi gören Meksikalı turist Carrilllo tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Yakını Maribel Ernazdez’in (63) ise tedavisinin sürdüğü öğrenildi. Haber: Erkan ALTUNTAŞ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası