banner
13

Vaka sayıları hızla düşüyor

aksaray”dan sevİndİrİcİ haber aksaray”da vaka sayıları hızla düşüyor. sağlık bakanı fahrettin koca”nın yayınladığı insidans haritasına göre vaka sayılarında düşüş devam ediyor. sağlık bakanı fahrettin koca, 16-23 ekim arasında, 100 bin..

Vaka sayıları hızla düşüyor
banner

aksaray”dan sevİndİrİcİ haber aksaray”da vaka sayıları hızla düşüyor. sağlık bakanı fahrettin koca”nın yayınladığı insidans haritasına göre vaka sayılarında düşüş devam ediyor.
sağlık bakanı fahrettin koca, 16-23 ekim arasında, 100 bin kişide bir haftalık toplam yeni koronavirüs (kovİd-19) vaka sayılarının yer aldığı insidans haritasının yayınlandığını duyurdu. bir önceki tabloda 100 binde 133,09 olan rakam 85,10″a kadar düştü. aksaray eğitim ve araştırma hastanesinde yatan hasta sayısı ciddi şekilde azaldı. hastanede yatan hastaların birçoğunun ise aşısız ve genç hastalar olduğu öğrenildi. aşılama oranı ise yüzde 68,4″e yükselerek sarı kategorideki yerini korudu.
‘mavİ kategorİye
 geçmek İstİyoruz”
aksaray eczacılar odası yönetim kurulu Üyesi gürhan baz, “aksaray”da aşılama ile beraber gerçekten çok iyi noktalara geldik. salgının bence tam ortasındayız. henüz bir şey kazanmış durumda değiliz. aşılama oranını yükseltip, sarı renkten mavi renge geçmemiz lazım. bunun yanında maske, mesafe ile temizlik kurallarına ciddi şekilde uyup bu salgından kurtulmak istiyoruz” diye konuştu. foto-haber: ali furat

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası