banner
Spor

Voleybol akademisi kayıtları başlıyor

Misli.com Sultanlar Ligi ekiplerinden Kuzeyboru, geleceğin teminatı çocukları voleybol ile buluşturmak, daha sosyal bir yaşam, kaliteli bir sporcu, karakterli bir birey olmaları için voleybol akademisini başlattı. 3 ay sürecek kurslara..

Voleybol akademisi  kayıtları başlıyor
banner

Misli.com Sultanlar Ligi ekiplerinden Kuzeyboru, geleceğin teminatı çocukları voleybol ile buluşturmak, daha sosyal bir yaşam, kaliteli bir sporcu, karakterli bir birey olmaları için voleybol akademisini başlattı.

3 ay sürecek kurslara ilginin şimdiden başladığını belirten Kuzeyboru kulübü yönetimi, “Çocuklarımızın fiziksel ve sosyal gelişimini sağlamak ve Kuzeyin Sultanları’na yeni yıldızlar kazandırmak için #SenDeSultanOl projemize 7-15 yaş gruplarındaki kız çocukları başvurabilir. Okullarımızın öncelikli amacı, çocuklarımızın fiziksel ve sosyal gelişiminin sağlanmasının yanı sıra altyapımıza ve ardından da A takımımıza sporcu yetiştirmektir. Kuzeyboru yaz okullarında genç sporcu adayları, alanında uzman ve tecrübeli antrenörlerden eğitim alma imkanına sahip olmaktadır. Her sezon belirli yaş gruplarında kız çocuklarının kabul edildiği okullarımızda yeterli devamlılık ve disiplini gösteren öğrencilerimize katılım sertifikası verilmektedir. Temel voleybol eğitimi alan sporcu adayları arasından yeterli görülenler ise Kuzeyboru altyapı takımlarına dahil edilmekte ve yarışmacı takımların bir parçası olabilmektedir” şeklindeki bilgilendirmelerde bulundu. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası