banner
Spor

Yaz spor okulları bayram sonrası başlıyor

Aksaray Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen yaz spor okulları, gençlere kapılarını açmaya hazırlanıyor. Çocuk ve gençler için ücretsiz olacak kursların kayıtları başladı. Atletizm, basketbol, voleybol, futbol, hentbol,..

Yaz spor okulları bayram sonrası başlıyor
banner

Aksaray Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen yaz spor okulları, gençlere kapılarını açmaya hazırlanıyor. Çocuk ve gençler için ücretsiz olacak kursların kayıtları başladı. Atletizm, basketbol, voleybol, futbol, hentbol, badminton, tenis, kick boks, tekvando, jimnastik, okçuluk, judo, boks, ve yüzme gibi 36 farklı branşta açılacak olan yaz okulunda sadece yüzme eğitimi ücretli olacak.

 

“36 BRANŞTA YAZ SPOR

OKULLARIMIZI AÇACAĞIZ”

Yaz spor okulları ile ilgili bilgiler veren Aksaray Gençlik ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız, “Gençlik Spor Bakanlığı olarak Aksaray’da yaz döneminde çocuklarımızın sporla tanışmaları ve spora başlamaları açısından mayıs ayında okullarda yaz spor okullarını anlatmıştık. Okulların kapanmasıyla birlikte yaz spor okullarına yoğun bir tercih olması bizleri sevindirdi. Kurban Bayramı sonrası 14’ü engelli branşı olmak üzere toplam 36 branşta yaz spor okullarımızı açacağız” dedi.

“SAĞLAM KAFA SAĞLAM

VÜCUTTA BULUNUR”

Yıldız, kurslara kayıt aşamasındaki ilgiden oldukça memnun olduklarını belirtti. Bayram sonrası yaz kuran kursuna giden çocukları da çeşitli spor etkinlikleri ile buluşturacaklarını aktaran Yıldız, “Şehrimizde en çok yüzme ile savunma sporları tercih ediliyor. Bilindiği üzere sağlam kafa sağlam vücutta bulunur. Tüm gençlerimizi sağlıklı bir hayat için yaz spor okullarımıza katılmaya davet ediyorum.  Yaz spor okullarına kayıt olan tüm gençlerimize şimdiden hayırlı olsun ”dedi. Haber:  Erdi ULUKAYA

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası