banner
Spor

​Yaz spor okulları kapılarını açtı

gençlik ve spor bakanlığı  tarafından her yıl düzenlenen yaz spor okulları dün yapılan açılış töreni ile kapılarını açtı. gençlik ve spor bakanlığı  tarafından her yıl düzenlenen yaz spor okulları dün..

​Yaz spor okulları kapılarını açtı
banner

gençlik ve spor bakanlığı  tarafından her yıl düzenlenen yaz spor okulları dün yapılan açılış töreni ile kapılarını açtı.
gençlik ve spor bakanlığı  tarafından her yıl düzenlenen yaz spor okulları dün yapılan açılış töreni ile kapılarını açtı.
gençlik ve spor bakanlığı tarafından, 2017 – 2018 eğitim-Öğretim yılının sona ermesinin ardından çocukların yaz aylarında vakitlerini daha verimli geçirebilmesi ve sporla tanışmalarını sağlamak amacıyla başlatılan ücretsiz yaz spor okulları, dün kapılarını gençlere açtı.
atatürk spor salonunda yapılan açılış töreninde konuşan  gençlik hizmetleri ve spor il müdürü cüneyt alkan, yaz spor okulları toplumumuzun vazgeçilmez unsuru ve yaşam tarzı yapabilmek için düzenli spor yapabilmeyi sağlamak il müdürlüğümüzün amaçları doğrultusundadır. İl spor merkezleri”nde her yıl düzenlenen yaz spor okulları”nda 42 branşta bir birinden değerli antrenörlerimiz eşliğinde genel talipler doğrultusunda 5-18 yaş arası gençlerimize faydalı olabilmek için yaz spor okullarını açmış bulunmaktayız. bu yıl gençlik ve spor bakanlığı amatör spor kulüplerine de unutmayarak zor şartlarda ve özveri ile hizmet verdikleri biliniyor.bu nedenle 2018 yılında ilimizde faaliyet gösteren 42 amatör kulübümüze bakım, onarım ve malzeme alımı için 2 yüz 8 bin lira yardım yapmıştır. ayrıca aksaray valiliği ve Özel idare tarafından amatör spor kulüplerine malzeme yardımı yapılacaktır.diye konuştu. 
programa ,aksaray vali yardımcısı  Şahin bayhan, aksaray İl Özel İdaresi genel sekreteri ramazan altundağ,aksaray amatör spor kulüpleri başkanı cavit kılıç, Şube müdürleri, müdürleri, sporcular ve sporcu velileri katıldı. yapılan konuşmaların ardından çeşitli spor dallarından oluşan gösteriler yapıldı.foto-haber :erkan altuntaş 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası