banner
Asayiş

Yolda biriken dolu kazalara neden oldu

aksaray etkili olan yağmur ve dolu nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkan otomobil takla attı. kazada sürücü ile birlikte aynı aileden 3 kişi yaralandı. aksaray etkili olan yağmur ve dolu nedeniyle..

Yolda biriken dolu  kazalara neden oldu
banner

aksaray etkili olan yağmur ve dolu nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkan otomobil takla attı. kazada sürücü ile birlikte aynı aileden 3 kişi yaralandı.
aksaray etkili olan yağmur ve dolu nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkan otomobil takla attı. kazada sürücü ile birlikte aynı aileden 3 kişi yaralandı. kaza, saat 12.30 sıralarında aksaray nevşehir karayolu 3. kilometresinde meydana geldi. yağmurla birlikte etkili olan dolu, karayolunu beyaza bürüdü. nevşehir istikametinden aksaray istikametine giden İbrahim y.(24) idaresindeki 50 plakalı otomobil, kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak şarampole takla attı. kazada otomobil sürücüsü İbrahim yile birlikte aynı aileden Ünal y. (49), adalet y. (46) yaralandı. yaralılar aksaray eğitim ve araştırma hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.
ayni mevkİde 2. kaza
aynı mevkide meydana gelen diğer bir kazada ise yaşar s .(27) idaresindeki 68 plakalı otomobil sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu orta refüjdeki bariyerlere çarptı. kazada şans eseri yaralanan olmadı. araç sürücü yaşar s seyir halindeki iken bir anda dolu bastırdı ve aracı kaydırıp orta refüjdeki bariyerlere çarptık. Şükür kazayı hafif atlattık.”dedi. foto-haber: erkan altuntaŞ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası