banner
Gündem

104 işlem 104 ağaç

sadece İnsanlara deĞİl doĞadakİ canlilara da yaŞam yerİ hazirliyorlar ekinox gayrimenkul yaptıkları her işlem için kendi bütçelerinden pay ayırarak aldıkları fidanları doğayla buluşturuyor. ekinox gayrimenkul broker”i ufuk akkurt ve ofis..

104 işlem 104 ağaç
banner

sadece İnsanlara deĞİl doĞadakİ canlilara da yaŞam yerİ hazirliyorlar
ekinox gayrimenkul yaptıkları her işlem için kendi bütçelerinden pay ayırarak aldıkları fidanları doğayla buluşturuyor. ekinox gayrimenkul broker”i ufuk akkurt ve ofis yöneticisi erce altıner yaptıkları faaliyetler hakkında açıklamalarda bulundular.
‘doĞayi ve İŞİmİzİ çok sevİyoruz”
ekinox gayrimenkul broker”i ufuk akkurt ve ofis yöneticisi erce altıner yaptıkları açıklamada şu sözlere yer verdiler:
“bizim için işimizin en güzel ve en keyifli taraflarından birini bugün hep beraber yaşadık. yaptığımız işlemler ile ilgili doğaya da bir katkımız olsun, sadece insanlara değil doğadaki kuşlara ve canlılara da bir yaşam yeri hazırlamak.
ekinox olarak bizim hayata bakışımızın, bizim hayat felsefemizin bir parçası. bugün son 4 ayda yaptığımız 104 işlemin ağaçlarını doğa ile buluşturduk. çukurlarını kendi ellerimizle kazdık, kendi ellerimizle diktik, kendi ellerimizle can suyu verdik. ne yaptığımızı, niye yaptığımızı anlamamız için bir kez daha fırsatta bulduk, kendimizde doğa ile buluştuk. evet, işimizi çok seviyoruz. İşimizin parametrelerini en mükemmel, en profesyonel bir şekilde yapmak için; eğitim alıyoruz, sahadayız, gayret gösteriyoruz ama bunun yanında insanları mutlu etmek bize çok büyük keyif veriyor.
İşimiz, gayrimenkulden çok insanlarla; onların psikolojisi, rahatı, konforu, onların hak ettiği gibi güzel bir hizmet almaları ile ilgili. bize bu imkânı verdiğiniz için, bunca ağacı toprakla buluşturma şansı verdiğiniz için, onlarca kuşa yeni bir yuva kazandırma şansı verdiğiniz için evinizde çok daha güzel, çok daha keyifli, çok daha huzurlu günler geçirmenizi diliyoruz.” haber: dilara arslangedİklİ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası