banner
Asayiş

16 yaşındaki genç arkadaşını öldürdü

baŞina demİr sopayla vurduĞu arkadaŞi hayatini kaybettİ aksaray”ın ortaköy ilçesi; fatih mahallesi büklüm sokak”ta e.m.Ö.(16) ile ramazan d.(16) arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. kavga..

16 yaşındaki genç  arkadaşını öldürdü
banner

baŞina demİr sopayla vurduĞu arkadaŞi hayatini kaybettİ

aksaray”ın ortaköy ilçesi; fatih mahallesi büklüm sokak”ta e.m.Ö.(16) ile ramazan d.(16) arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı.
tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. kavga sırasında e.m.Ö. arkadaşı olan ramazan d.”nin başına demir sopayla vurdu. aldığı darbeyle yaralanan ramazan d. oradan uzaklaşmak istedi. ramazan d. yaklaşık 50 metre yürüdükten sonra yere yığıldı. çevre sakinlerinin ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. yapılan müdahaleler sonrasında ramazan d. yaşamını yitirdi. ramazan d.”nin cansız bedeni, yapılan incelemenin ardından otopsi için ortaköy devlet hastanesi”nin morguna kaldırıldı.
olayın ardından kaçan e.m.Ö. ise polis tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. haber: erkan altuntaŞ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası