banner
Gündem

160 bin ton sıcak asfalt serimi gerçekleştirildi

2021 yilinda altyapi çaliŞmasi yapilan tÜm yollarin sicak asfalt serİmİ tamamlandi aksaray belediyesi ekipleri 2021 yılına ait altyapı yenileme ve sıcak asfalt serim çalışmalarında hedefe ulaştıklarını belirtti. alt yapı ve..

160 bin ton sıcak asfalt serimi gerçekleştirildi
banner

2021 yilinda altyapi çaliŞmasi yapilan tÜm yollarin sicak asfalt serİmİ tamamlandi

aksaray belediyesi ekipleri 2021 yılına ait altyapı yenileme ve sıcak asfalt serim çalışmalarında hedefe ulaştıklarını belirtti.
alt yapı ve üst yapı yenileme çalışması başlatan aksaray belediyesi, alt yapıda yenileme ihtiyacı duyulan mahallerde asbest boru değişimleri, kanalizasyon hattı yenileme çalışmaları, yeni içme suyu şebeke hatları ve yağmur suyu şebeke hatlarında yenileme çalışması yaptı.
kent genelinde ihtiyaç duyulan mahallelerde alt yapı eksikliklerini tamamlayan belediye ekipleri kolay ve konforlu ulaşım imkânı sunmak için sıcak asfalt serim çalışmalarını gerçekleştirdi. İlkbaharda sıcak asfalt serim çalışmalarına başlayan belediye ekipleri bu sezonda 160 bin ton sıcak asfalt serimi gerçekleştirdi. . bu yıl içerisinde 48 mahallede ve birçok ana arterde sıcak asfalt serim çalışması yapan ekipler sezonun ilk sıcak asfalt serim çalışmalarını nevşehir caddesinde başlatmıştı. sezon boyunca çalışmalarını sürdüren ekipler paşacık, kurtuluş, laleli, ereğli kapı, fatih, nakkaş, hacılar harmanı hürriyet, yeni mahalle ve coğlaki gibi mahallelerdeki yolları sıcak asfaltla kapladı.
‘sicak asfalt serİmİn de hedefİmİze ulaŞtik”
yıl boyunca yapılan sıcak asfalt serim çalışmalarını değerlendiren belediye başkanı dr. evren dinçer: “vatandaşlarımıza kesintisiz kolay ve kalıcı alt yapı ve ulaşım imkânı sunmak için bu yıl özverili bir çalışma gerçekleştirdik. belediye ekiplerimiz 160 bin ton sıcak asfaltın serimini gerçekleştirdi. sıcak asfaltın kullanım süresini uzatmak kaliteyi artırma ve vatandaşlarımıza bir daha o bölgede görüntü ve gürültü kirliliği yaşatmamak adına alt yapısını tamamladığımız noktalara sıcak asfalt serimi gerçekleştiriyoruz. sıcak asfalt serimin de hedefimize ulaştık” dedi. (haber bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası