banner
Özel

1G’nin minikleri ParkSite’de eğlendi

Özel 1G Çocuk Akademisi öğrencileri, Kültür Parksite Alışveriş Merkezi içerisinde faaliyet gösteren Aksaray Belediyesi Çocuk Aktivite Merkezi’nde eğlendi. Oyuncak Müzesini de ziyaret eden minikler dolu dolu bir gün geçirdi. 3,..

1G’nin minikleri  ParkSite’de eğlendi
banner

Özel 1G Çocuk Akademisi öğrencileri, Kültür Parksite Alışveriş Merkezi içerisinde faaliyet gösteren Aksaray Belediyesi Çocuk Aktivite Merkezi’nde eğlendi. Oyuncak Müzesini de ziyaret eden minikler dolu dolu bir gün geçirdi.

3, 4, 5 ve 6 yaş grubu öğrenciler; öğretmen ve idarecileri nezaretinde aktivite merkezine gelen minikler etkinliklerine palyaço eşliğinde eğlenerek başladı. Daha sonra çeşitli oyun ve aktivitelerle etkinliklerini sürdüren minikler gün boyu doyasıya eğlenmenin tadını çıkardı. Oyuncak Müzesi’ni de gezen 1G’li minikler oyuncakların tarihsel gelişimlerinin aktarıldığı nostaljik bir yolculuğa çıkmış oldu.

Çocukların kişisel gelişimlerine katkı sağlayacak Çocuk Aktivite Merkezi ve Oyuncak Müzesi’nde birçok etkinlik ve zengin içeriğiyle; çocuk oyun odası, ahşap çocuk oyun atölyesi, robotik kodlama atölyesi, serbest oyun alanları, okul öncesi etkinliklerin yapıldığı alanlar, kurslar ve oyuncaklar yer alıyor. Ayrıca merkezde, çocukların beceri ve gelişimlerine katkı sağlamak için robotik kodlama kurs eğitimi de veriliyor.   Foto-Haber: Şeyda COŞAR

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası