banner
Gündem

MEPAŞ’tan müşteri sadakat programıyla alışverişte yeni bir boyut

MEPAŞ, müşteri deneyimini daha keyifli ve karlı hale getirmek adına atılan adımlara bir yenisini daha eklediğini açıkladı. MEPAŞ bu projesi ile markaları ve müşterileri bir araya getirerek alışverişte fırsatlar sunuyor…

MEPAŞ’tan müşteri sadakat programıyla alışverişte yeni bir boyut
banner

MEPAŞ, müşteri deneyimini daha keyifli ve karlı hale getirmek adına atılan adımlara bir yenisini daha eklediğini açıkladı.

MEPAŞ bu projesi ile markaları ve müşterileri bir araya getirerek alışverişte fırsatlar sunuyor. Avantajlar Dünyası projesi kapsamında, öne çıkan yerel ve ulusal markaların ürünleri MEPAŞ müşterilerine özel indirimlerle sunuluyor. Böylece müşteriler tercih ettikleri markalardan daha uygun fiyatlarla alışveriş yapma imkânına sahip oluyorlar.Bu projeyle ilgili MEPAŞ Genel Müdürü İlker Arslanargun: “Müşteri odağını ön planda tutuyoruz ve Avantajlar Dünyası’nı da bu doğrultuda geliştirdik. Avantajlar Dünyası, sağladığımız ayrıcalıkların bir göstergesidir. Bu ayrıcalıklarla müşteri memnuniyetini artırmayı ve sadakati ödüllendirmeyi amaçlıyoruz” şeklinde konuştu.

Avantajlar Dünyası projesi 2024 yılında göze çarpan avantajlarla büyük ilgi görmeyi ve güçlü işbirlikleri kurarak fark yaratmayı hedefliyor. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası