banner
Gündem

40 bin öğrenciye kumbara hediye edildi

Aksaray Belediyesi tarafından öğrencilere 40 bin adet kumbara dağıtıldı. Dağıtılan kumbaraların, öğrencilerin harçlıklarını biriktirerek kitap almalarını sağlamaya yönelik bir teşvik aracı olduğunu vurgulandı. Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, kitap fuarı..

40 bin öğrenciye kumbara hediye edildi
banner

Aksaray Belediyesi tarafından öğrencilere 40 bin adet kumbara dağıtıldı. Dağıtılan kumbaraların, öğrencilerin harçlıklarını biriktirerek kitap almalarını sağlamaya yönelik bir teşvik aracı olduğunu vurgulandı.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, kitap fuarı ile ilgili yaptığı açıklamada “Aksaray’ımız da geleneksel hale gelen ve bu yıl 4’üncüsünü düzenlendiğimiz kitap fuarımıza tüm hemşerilerimizi bekliyorum. Fuarımızda en seçkin yayınevlerini ve tanınmış ünlü yazarlarımızı ağırlayacağız. Çocuklarımız için birçok yayınlar yer alacak ve onlara özel etkinlikler olacak.  Kitap fuarıyla birlikte geniş kitlelere ulaşmak ve çocuklarımız dahil herkesi okumaya teşvik etmek istiyoruz” dedi.

Aksaray Belediyesinin ‘Herkes okusun diye’ mottosuyla düzenleyeceği 4. Aksaray Kitap Günlerinde 50 yazar okurlarıyla bulaşacak. Söyleşi etkinliğinden sonra yazarlar, kitaplarını okuyucuları için imzalayacak. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası