banner
Gündem

80’Lik dedenin bisiklet tutkusu

80″lik dedenin bisiklet tutkusu aksaraylı 80 yaşındaki ahmet çakmak, 40 yaşında binmeye başladığı bisikletten ilerleyen yaşına rağmen vazgeçmiyor. İlerlemiş yaşına rağmen çakmak, gün içerisinde isteği yerlere bisikletle ulaşım sağlıyor. her..

80’Lik dedenin bisiklet tutkusu
banner

80″lik dedenin
bisiklet tutkusu
aksaraylı 80 yaşındaki ahmet çakmak, 40 yaşında binmeye başladığı bisikletten ilerleyen yaşına rağmen vazgeçmiyor. İlerlemiş yaşına rağmen çakmak, gün içerisinde isteği yerlere bisikletle ulaşım sağlıyor. her gün bisiklet kullanan ahmet dede, camiye de bisikletle giderek günlük spor ihtiyacını da karşılıyor.
çakmak;  "çok eğlenceli ve heyecanlı bir alışkanlık. her yere bisikletle gidiyorum. otomobile binmeyi sevmiyorum. bisiklete bindiğimde de kendimi daha mutlu hissediyorum. bisikletlerimin onarımını kendim yapıyorum. sabah kalkar kalmaz bisiklete dolaşıyorum. bazen de çocuklarım ve torunlarımla birlikte bisiklet sürüyoruz. çocuklarım ve eşim bana destek oluyorlar. daha önceleri kaza yaparım veya düşerim diye korkuyorlardı, zamanla alıştılar. bisiklet sürmek çok eğlenceli.”dedi."
"herkesİn saĞlik İçİn bİsİklet sÜrmesİ gerekİyor"
sağlığının yerinde olduğunu ve hiçbir sıkıntısının olmadığını belirten çakmak, “kendimi sporcu gibi hissediyorum. bisikletle çevre mahalledeki yakınlarımı ziyaret ediyorum. bisiklet sürmek sağlığıma da iyi geliyor. aksaray”da bir zamanlar en güzel motosiklet bende idi. hacı murat taksiler o zaman çok meşhur idi. arabanın sıfır fiyatı 24 bin lira iken ben motosikleti 28 bin liraya almıştım. o zamanlar tabi gençtim. simdi bisiklet benim ayaklarım oldu. her yere bununla gidip geliyorum.”diye konuştu. foto-haber: ali furat

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası