banner
Gündem

AFAD ‘Aksaray için çal-2’ projesine dahil oldu

aksaray İçin çal-2 projesi kapsamında ‘genç osman” türküsünün klip çekimleri aksaray”ın tarihi ve kültürel mekanlarında devam ediyor. yaşı küçük olduğu için orduya alınmayan ancak aksaray”dan gizlice orduya katılarak bağdat”ın fethi..

AFAD ‘Aksaray için çal-2’ projesine dahil oldu
banner

aksaray İçin çal-2 projesi kapsamında ‘genç osman” türküsünün klip çekimleri aksaray”ın tarihi ve kültürel mekanlarında devam ediyor.
yaşı küçük olduğu için orduya alınmayan ancak aksaray”dan gizlice orduya katılarak bağdat”ın fethi sırasında 17 yaşında iken şehit düşen genç osman için yakılan türkü aksaray”da klip çekimine konu oldu.
kayıkçı kul mustafa tarafından yazılan ve dilden dile türkü olarak söylene gelen Şehitler serdarı ‘genç osman” türküsü aksaray İçin çal-2 projesine aksaray afad personeli ve gönüllü arama kurtarma personelleri de katıldı.
aksaray”ın tanıtımı için kültür ve turizm müdürlüğünce organize edilen ve aksaray valiliği himayelerinde yürütülen ‘aksaray için çal-2″ projesinin çekimleri kentin birçok tarihi ve kültürel mekânlarında devam ediyor. haber: dilara çİftcİ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası