banner
Gündem

AFAD gönüllüleri buluştu

afet ve acil durum yönetimi başkanlığı (afad) aksaray il müdürlüğü bünyesinde 2001 yılından itibaren gönüllü olarak görev yapan personeller ile gönüllülük sistemine yeni dâhil olan 90 gönüllü tanışmak ve bilgilendirilmek..

AFAD gönüllüleri buluştu
banner

afet ve acil durum yönetimi başkanlığı (afad) aksaray il müdürlüğü bünyesinde 2001 yılından itibaren gönüllü olarak görev yapan personeller ile gönüllülük sistemine yeni dâhil olan 90 gönüllü tanışmak ve bilgilendirilmek amacıyla turizm ve otelcilik uygulama lisesinde kahvaltıda buluştu.
aksaray afad”ın yaptığı çalışmalar ve tatbikatlar konusunda kısa bir bilgilendirme konuşması yapan afad müdürü cezmi türkmen, yakın zamanda anaokulu öğrencilerine ‘afet farkındalık ve bilinçlendirme eğitimi” verildiğini belirtti. türkmen, çocuklara ve gençlere olası afetlere karşı verilen eğitimlerin devam edeceğini vurguladı.
aksaray”da yaşanabilecek tüm afet durumlarına karşı kurum ve kuruluşlarla ortak çalıştıklarına da değinen türkmen, bu konulara karşı ortak tatbikatlar yapıldığından bahsetti. afad müdürü türkmen, yeni dâhil olan gönüllülere hayırlı olsun dileklerinde bulundu. haber: dilara çİftcİ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası