banner
Gündem

​Afet eğitimi ve tahliye tatbikatı yapıldı

aksaray İl afet ve acil durum müdürlüğü (afad) ekipleri tarafından emlak kredi ilkokulunda afet eğitimi ve tahliye tatbikatı yapıldı. aksaray merkezde bulunan emlak kredi ilkokulunda temel afet bilinci eğitimi ve..

​Afet eğitimi ve tahliye tatbikatı yapıldı
banner

aksaray İl afet ve acil durum müdürlüğü (afad) ekipleri tarafından emlak kredi ilkokulunda afet eğitimi ve tahliye tatbikatı yapıldı. aksaray merkezde bulunan emlak kredi ilkokulunda temel afet bilinci eğitimi ve tahliye tatbikatı gerçekleştirildi.
aksaray İl afet ve acil durum müdürlüğü (afad) ekipleri tarafından emlak kredi ilkokulunda afet eğitimi ve tahliye tatbikatı yapıldı. aksaray merkezde bulunan emlak kredi ilkokulunda temel afet bilinci eğitimi ve tahliye tatbikatı gerçekleştirildi. yapılan etkinlikte öncelikle öğrencilere temel afet bilinci eğitimi verilerek,  öğrencilerin deprem gibi afetlerde ne yapmaları gerektiği öğretildi. sonrasında ise öğrencilere okulda depreme yakalandıkları takdirde ne yapacakları anlatılarak, olası bir deprem halinde panik ve kargaşa olmadan okulu nasıl terk edecekleri hakkında bilgi verildi.

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası