banner
Gündem

Ahde Vefa Projeleri devam edecek

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, ahde vefa projeleri kapsamında yaptıkları faaliyetlerin devam edeceğini söyledi. Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehitler, Dul ve Yetimler Derneği Aksaray Şube Başkanı Mehmet..

Ahde Vefa Projeleri devam edecek
banner

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, ahde vefa projeleri kapsamında yaptıkları faaliyetlerin devam edeceğini söyledi.

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehitler, Dul ve Yetimler Derneği Aksaray Şube Başkanı Mehmet Akbulut, dernek yöneticileriyle birlikte Rektör Şahin’e nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette ASÜ’nün uzunca bir süredir yürüttüğü vefa projeleri hakkında konuşan Rektör Şahin, bu projelerin bir bölümünde şehit ailelerinin duygu dünyalarının anlatıldığı bir belgesel çekildiğini belirtti. Bu belgeselin geniş bir kitle tarafından izlendiğini ve ilgi gördüğünü kaydeden Rektör Şahin, “Benzeri çalışmalarımıza devam edeceğiz. Şehitlerimizin haklarını elbette ödeyemeyiz. Bizim amacımız, vatanımız için yapılan fedakârlıklara dikkat çekmek ve yeni neslin bu fedakârlıkları özümsemesine katkı sunmak. İnşallah ilerleyen süreçte de benzeri çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi. Dernek Başkanı Mehmet Akbulut da Rektör Şahin’e çalışmalar münasebetiyle teşekkür etti ve dernek çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Ziyaret, plaket takdimi ile tamamlandı. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası