banner
Gündem

​​​​​​​Aile sıcaklığında hizmet

aksaray belediyesi; soğuk kış şartlarına rağmen bebek taksi, hoş geldin bebek hediyesi, çorba evleri, glütensiz gıda desteği, mobil tatlı aracı, kuaför hizmetleri, evde bakım ve temizlik hizmetlerini aksatmadan sürdürerek vatandaşların..

​​​​​​​Aile sıcaklığında hizmet
banner

aksaray belediyesi; soğuk kış şartlarına rağmen bebek taksi, hoş geldin bebek hediyesi, çorba evleri, glütensiz gıda desteği, mobil tatlı aracı, kuaför hizmetleri, evde bakım ve temizlik hizmetlerini aksatmadan sürdürerek vatandaşların gönlüne dokunuyor.

aksaray belediyesi tüm yurdu etkisi altına alan soğuk havada ihtiyaç sahibi olan ailelerin yanında olmayı sürdürüyor. aksaray belediyesi sosyal yardım İşleri müdürlüğü ekipleri, evinde yemek yapma imkânı olmayan yaşlı, engelli ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara günlük sıcak yemek ikramında bulunmanın yanı sıra düzenli olarak gıda kolileri ve alışveriş çeki yardımlarında bulunuyor.

belediye başkanı dr. evren dinçer”in sosyal belediyecilik alanında şehre kazandırdığı sosyal mağaza otobüsü ile ihtiyaç sahibi ailelerin kıyafet mont ayakkabı gibi giyinme gereksinimleri karşılanıyor. yaşlı, engelli, kimsesiz ve ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında olarak onlara aile sıcaklığında hizmet veren belediye ekipleri sosyal çalışmaları ile takdir topluyor.

bu tür faaliyetlerin sürdürüleceğini vurgulayan dinçer “allah kimseyi aç ve açıkta bırakmasın. sokak sokak gezerek her yere ulaşmaya çalışıyoruz. çetin geçen kış şartlarında imkânlarımızın el verdiği müddetçe yardıma ihtiyacı olan vatandaşlarımızın yanında olup yardımlarımızı sürdürme gayretinde olacağız” dedi. (haber bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası