banner
Gündem

Ak Parti Aksaray teşkilatı bayramlaştı

ak parti aksaray İl başkanlığı tarafından kurban bayramı dolayısı ileparti binasında bayramlaşma programı düzenlendi. ak parti İl başkanı hüseyin altınsoy”un ev sahipliğinde gerçekleştirilen bayramlaşma programına aksaray milletvekili cengiz aydoğdu, belediye..

Ak Parti Aksaray  teşkilatı bayramlaştı
banner

ak parti aksaray İl başkanlığı tarafından kurban bayramı dolayısı ileparti binasında bayramlaşma programı düzenlendi.
ak parti İl başkanı hüseyin altınsoy”un ev sahipliğinde gerçekleştirilen bayramlaşma programına aksaray milletvekili cengiz aydoğdu, belediye başkanı evren dinçer, merkez İlçe başkanı hamza aktürk, İl kadın kolları başkanı ferhan polat, önceki dönem milletvekili nevzat palta, ilçe ve belde belediye başkanları, İl genel ve belediye meclis Üyeleri, stk temsilcileri, mahalle muhtarlarıve çok sayıda partili katıldı.
 
‘seçimler geride kaldı artık hizmet vakti” diyerek sözlerine başlayan İl başkanı hüseyin altınsoy, “bakanlıklarımızı ziyaret ederek aksaray”ımızın çözülmesi gereken sorunları ilettik. biz hep şehrimize nasıl hizmet edebilirizin telaşı ve gayreti içerisinde olduk. milletvekilimiz cengiz aydoğdu ile birlikte ulaştırma bakanımızı ziyaret ettik. yıllardır beklediğimiz demiryolunun projesinin biran önce ihalesinin yapılmasına ısrarlı talep ettik. yine sağlık bakanlığımızı ziyaret ederek hastanemizin eksikliklerinin giderilmesini istedik. Şehrimize gelen tarım ve orman bakanımızla ilimizin tarımıyla ilgili istişarelerde bulunduk. yeraltı baraj müjdesini verdi. ayrıca afetten zarar gören çiftçilerimize 5 milyon ödenek ayrıldı. 3. lige çıkan belediye sporumuzun başka şehirde spor yapmasına gönlümüz razı değildi.spor bakanımız ile görüşen milletvekilimiz cengiz aydoğdu”nun gayreti ile dağılgan stadyumu”na 1.5 milyon ödenek ayrıldı. en kısa zamanda aksaray belediye sporumuz maçlarını burada yapacak. Öte yandan türkiye futbol federasyonu burada maç yapılabilir diye kararını açıkladı. buda bizim için önemli bir gelişmeydi. bizde teşkilat olarak gerek çalışmalarımız gerekse vatandaşlarımızı ziyaret ederek gönüllerine girmeye devam edeceğiz. bayramlar birlik ve beraberliğin önemli günlerinden bir tanesi. yola çıkan hemşehrilerimizden kazasız belasız sevdiklerine ulaşması için trafik kurallarına uymalarını istiyorum. bugüne kadar şehit olan kahraman askerlerimize allahtan rahmet, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. bayramımızın İslam alemine huzur, mutluluk, barış ve sağlık getirmesini temenni ediyorum” dedi.
 
makam ve mevkilerin geçici olduğunu dile getiren milletvekili cengiz aydoğdu, “türkiye”miz çok şükür, İslam aleminin, türk aleminin umudu hatta dünyanın dikkat kesildiği, bin yıldır bizim milletimiz sadece kendi yaralarını sarmaz, tüm insanlığında yaralarını sarar. Şimdi önümüzdeki 4 yıllık süreç bizler için hizmet süreci. milletimizin kararını almış, meşru bir hükümet olarak iş başındayız. demokrasi işliyor, devletimiz çalışıyor. sıkıntılarımız var elbette. Önemli olan bunlara çare arama iradesidir. meclisimiz kapandığından beri il ve ilçe teşkilatlarımızla birlikte sahadayız. gittiğimiz her yerde vatandaşlarımızla hem hal oluyoruz. vatandaşlarımız mevzuyu kavramış ve hala bulunduğu sorunların çözümü olarak cumhurbaşkanımız ve genel başkanımız recep tayyip erdoğan”ı ve onun liderliğindeki ak partiyi görüyor. milletimiz bir şekilde milli bekamız, ülkemizin geleceği, bağımsızlığımızla yaşamanın kadrini, kıymetini biliyor. milletimiz bizlere; ‘gözümüz üzerinizde, gönlümüz ve kalbimiz sizde. çalışırsanız bu devam eder, sizinle oluruz. çalışmazsanız başka yerlerde destek ararız” diyor. bu bizler için büyük kuvvet kaynağı oldu. aksaray”ımızın el atmadığımız sorunu kalmayacak. çözüp çözmemek ayrı bir konu. bir birimizin derdiyle dertleneceğiz. ak parti teşkilatları olarak hep birlikte üzerimize ne düşüyorsa beldemizin ve ülkemizin daha güzel olması için çalışacağız. ak parti kurulduğu günden bugüne kadar sürekli iyi işlere imza attı. allah”ın izni ile milletimizin desteği ile ülkemizde ve ilimizde halkımıza en güzel hizmeti vermeye devam edecek. birlik beraberlik paylaşmanın bir örneği olan bir mübarek kurban bayramına daha eriştik. rabbim bizi sağlıkla sıhhatle nice bayramlara ermeye nasip etsin. bayramlar, bizim sevgimize, yardımlaşmamıza, kaynaşmamıza, dayanışmamıza, kardeşliğimizin pekişmesine vesile oluyor. Ülkemizin birliği, beraberliği, kardeşliği ve bekası için şehit düşen tüm vatan evlatlarımızı rahmetle, minnetle bir kez daha anıyor ve gazilerimize olan şükran duygularımı da ifade etmek istiyorum. teşriflerinizden dolayı bir kez daha teşekkür ediyor, hayırlı bayramlar diliyorum” şeklinde konuştu.
belediye başkanı evren dinçer de, “milletvekilimizin öncülüğünde, İl başkanımızla beraber aksaray”ımızın sorunlarına ilişkin merkezi hükümetimize uyumlu şekildebakanlıklarımızla istişare halinde aksaray”ımızahizmet etmeye çalışıyoruz. aksaray”ımızı ihtiyaçlarına ve türkiye”nin gelişmelerine göre hizmet gelmesi için gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz. yaz ayı olması hasebiyle ilimizde yaşanan yoğunluktan dolayı hizmetlerin aksamaması için gayret gösteriyoruz. bir yandan da vatandaşlarımız bir araya gelerek istek ve taleplerini dinleyerek çözüm üretiyoruz. İşimiz hizmet, gücümüz millet düsturu ile yolumuza devam edeceğiz. bu vesile ile rabbim nice bayramlara ailelerimiz ve sevdiklerimizle kavuşmayı nasip etsin.”
 
bayramların İslam alemi için önemine işaret eden önceki dönem ak parti milletvekili nevzat palta ise kurban bayramının hayırlı olmasını dileyerek İslam alemi”nin kurban bayramını tebrik etti.
 
konuşmaların ardından parti binası önünde bayramlaşan ak parti İl başkanı altınsoy, milletvekili aydoğdu, belediye başkanı dinçer ve merkez İlçe başkanı aktürk, bayramlaşma programınakatılan partililerin tek tek bayramını kutlarken vatandaşlar ile bir süre sohbet etti. (haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası