banner
Gündem

Ak Parti güç gösterdi

ak partİ aksaray teŞkİlati”nin 56. İl daniŞma ve  İstİŞare toplantisi genİŞ bİr katilimla yapildi    ak parti genel başkan yardımcısı, ar-ge başkanı ve İzmir milletvekili hamza dağ”ın katılımları ile ‘ak..

Ak Parti güç gösterdi
banner

ak partİ aksaray teŞkİlati”nin 56. İl daniŞma ve  İstİŞare toplantisi genİŞ bİr katilimla yapildi
 
 ak parti genel başkan yardımcısı, ar-ge başkanı ve İzmir milletvekili hamza dağ”ın katılımları ile ‘ak parti aksaray 56. İl danışma meclisi toplantısı” yapıldı.
ak parti 56.İl danışma ve  istişare toplantısına ak parti milletvekilleri İlknur İnceöz, cengiz aydoğdu, aksaray belediye başkanı haluk Şahin yazgı ak parti İl başkanı hüseyin altınsoy, ak parti merkez İlçe başkanı  hamza aktürk, ak parti kadın kolları başkanı ferhan polat, ak parti gençlik kolları başkanı mehmet emin kılıç, İl genel meclis başkanı mehmet tüzün,  İl ve ilçe yönetimi İl genel meclis üyeleri, geçmişte görev almış il ve ilçe başkanları  İlçe,  belde başkanları, belediye başkanları ve   çok sayıda mahalle temsilcileri ve partililer katıldı.
 ‘sİstemİn devam etmesİ adina yerel seçİmler Önemlİ”
toplantıda mart 2019″da yapılacak yerel seçimlerin önemine dikkat çeken genel başkan yardımcısı dağ, bu seçimlerin 24 haziran cumhurbaşkanı seçimi”nin bir rövanşı niteliğinde olacağını söyledi.
“sistemin devam etmesi adına bu seçimler büyük öneme sahiptir” diyen dağ; şöyle konuştu: “28 Şubat”ın yansımalarından olan kuran kursları ve 12 yaşından küçük gençlerin, çocukların camilerde eğitim almasının önündeki engeli biz 2012″de kaldırdık. bu süreçlerde bir takım operasyonlar, bir takım manipülasyonlar hep yaşandı. çünkü biliyorlardı biz bu ülkenin evlatlarının kendi öz değerlerine dönmelerini sağladığımızda bu ülkenin insanları, bu ülkenin evlatları sadece kendi coğrafyasına sığmayacak. sadece aksaray”da kalmayacak. Önce türkiye”ye çıkacak, daha sonra dünyaya çıkacak. böyle olunca bir tane recep tayyip erdoğan dünya nizamını yerinden oynatırken, tek başına dünyaya bunu haykırırken bugün bir recep tayyip erdoğan değil, 10 recep tayyip erdoğan var, 100 tane recep tayyip erdoğan var. İnşallah 10 sene sonra göreceğiz ki bunu dünyaya haykıran 10 binlerce recep tayyip erdoğan olacak.”diye konuştu.
bİz olmasaydik surİyelİlerİn akibetlerİ belİrsİz olurdu
konuşmasının devamında son günlerde suriyeliler üzerinden yürütülen bir takım olumsuz politikalara da değinen dağ; “bizim yapmış olduğumuz politikanın olumsuz yansıması için uğraşanlar var. ama şunu iyi bilin ki, türkiye”de yaşanan suçlarla ilgili oranlarda, suriyelilerin karışmış olduğu oran yüzde 1 civarında. ama bunu köpürterek olayı başka bir noktaya götürüyorlar. eğer bu teşkilat cumhurbaşkanımızın arkasında dimdik durmamış olsaydı, bugün 3,5 milyon suriyeli vatandaşın akıbetleri belirsiz olabilirdi. kucak açtığımız bu 3.5 milyon suriyeli ve yeni gelecek nesiller 100 yıllar boyuncu bizim şuanda onlara yapmış olduğumuz misafirperverliği konuşuyor olacak.”dedi.
chp İle bİr bankanin anilmasi doĞru deĞİl
chp”nin İş bankası hisselerinin hazine”ye devri konusunda da konuşan dağ, şunları söyledi: “chp hisseleri noktasında bir tartışma devam ediyor. bir kere çok net ve açık olan bir konu var. burada chp”nin kuruluş aşamasında hindistan müslümanlarının kurtuluş savaşında hem ülkemizin kurtulması için, bu milletin kurtulması için hem de hilafetin kurtulması noktasında toplamış olduğu yardımlardan hibelerden bu bankanın kurulmuş olması çok net ve açıktır. bunun celal bayar tarafından kurulmuş olması ne kadar tarihi bir gerçeklikse, mustafa kemal atatürk”ün talimatıyla, aynı şekilde bu toplanan paralarla kurulması da tarihi bir gerçektir. mustafa kemal atatürk”ün vasiyetine baktığımızzamanda temettülerinin türk dil kurumu”na, türk tarih kurumu”na verilmesi gerektiği, diğer taraftan da mülkiyetin cumhuriyet halk partisi”nde olması noktasında bir ifadesi var. o dönem başka bir siyasi parti yok ki. daha sonra birçok siyasi parti kuruldu. cumhuriyet halk partisi”nin de bu noktada yapması gereken şeyin ‘bu hisseler bu millete aittir, türk milletine aittir, dolayısıyla bu hisselerin türk milletinin bu gün temsilcisi noktasında olan hazine”ye devretmek en doğal en olması gereken husustur.” diyerek hisselerini devretmesi gerekir.”
 
‘her gÖnle daha fazla gİrmeye çaliŞmaliyiz”
toplantıda konuşan ak parti aksaray İl başkanı hüseyin altınsoy; “24 haziran seçimlerinde milletimizin cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine evet demesi, bütün siyasal yaşamımızı, demokrasi geçmişimizi önemli ölçüde değiştirmiştir. bütün türkiye”de yeni bir dönem başlamıştır.tarih bugünü 100 yıl sonra,  milletin söz bana aittir demesini yazacaktır. 24 haziran kutlanması gereken büyük bir zafer”in adıdır, bu önemli seçim kriz ve kaosların, istikrarsızlıkların koalisyonlardan medet umarak, milli egemenlikten pay kapmaya çalışan, bütün vesayet unsurlarına milletin dur dediği, tarihi yükselişin adıdır. artık dar kapsamlı siyaset, ideolojik saplantılar bir kenara bırakılacak hizmet ve proje siyaseti önümüzdeki dönemde siyasetin tek geçerli adresi olacaktır. siyasetteki şiarımız sadece bize oy verenler değil, herkesi herkesimi kucaklayacağız. mevlana gibi yunus emre gibi olmalıyız, her gönle daha fazla girmeye çalışmalıyız. halkımızın dertleriyle dertlenmeliyiz.” dedi.
‘hİzmetlerİmİz artarak devam edecektİr”
belediye başkanı haluk Şahin yazgı ise konuşmasında gerçekleştirdikleri festival ve tanıtım noktasında yaptıkları çalışmalardan bahsetti. ; “etno sporun katkılarıyla geçtiğimiz günlerde bir festivali gerçekleştirmiştik. bilal erdoğan”ın da katılımıyla oldukça anlamlı bir festivali aksaray halkına sunduk. . festivalimizin ana temasını 2. kılıçaslan üzerine kurduk ki; 2 kılıçarslan”ın şehrimiz için manevi önemini hepimiz biliyoruz.  Şehrimizin medeniyetin nereden başladığını ve bu medeniyetin izini her yerden nasıl izlenmesi gerektiğinin ipuçlarını verdik.
ayrıca şehrimizin tanıtımı noktasında da çalışmalarımız devam ediyor. geçen hafta biz İstanbul”da ulusal basında hem aksaray”ımızı anlattık hem de şehrimizde belediyemizin yapmış olduğu çalışmalardan bahsettik.  ulusal basında yaptığımız çalışmalar somuncu baba filmi ile başlamıştı. onunla beraber yükselen bir trendle inşallah daha da artarak devam edeceğiz.” dedi.
İmkan yok demeyİn, ‘İman varsa İmkan vardir”
ak parti aksaray milletvekili cengiz aydoğdu; “ak parti davasının özü heyecandır. biz sadece siyasi bir parti değiliz, biz türk milletinin en az geçmişi kadar büyük, bir gelecek inşa etmeyi niyetlenmiş, bu yola bu şekilde başlamış ve bunu da kanunların yasaların anayasaların emrettiği ölçülerde, birbirimizle birbirimize dayanarak güvenerek birbirimizi severek, millet olmanın en büyük sermayesi nedir, komşunuzu sevmektir. ne diyor sayın başkanımız, cumhurbaşkanımız “İmkan yok demeyin, İman varsa imkan vardır”, bizim için gücümüz yoktur demeyeceğiz gücü veren allah”tır bizim bir vazifemiz vardır. biz vazifemizi bileceğiz imkanı gücü cenabı hak verecek ama vazifemizi bileceğiz. onu ihmal etmeyeceğiz. kıymetli kardeşlerim ben kardeşiniz İki buçuk üç sene aranızdayım, 1 kasım”da milletvekili oldum ancak, memleketimiz 1 kasım öncesinin de rüzgarıyla müthiş bir fırtınalı sürece girdi. türkiye”de türk milletinin, İslam dünyasının Ümmet-i muhammed”in, recep tayyip erdoğan ve yürüyüşü korkuttu dünyayı, başımıza gelmedik kalmadı, meclisimiz bombalandı, kalplerimiz bombalandı, içimize zehir atıldı, bu milletin içinden kıymetli, evlatlarından dininden imanından istismar eden bir şerefsiz en hassas yerimizden vurdu ve hala tamir ile uğraşıyoruz, ama boşta durmadık. yeni bir sistem inşa ettik, anayasayı yeniledik, sistemi değiştirdik. cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini kurduk. türkiye”nin yeniçeri ocağı”nı kaldırılışından beri içinde bulunduğu sıkıntılara derman aramaya girdik ve elhamdülillah çarelerinde buluyoruz. çünkü çare bizim kalbimizde, çare bizim gönlümüzde, çare bizim imanımız da, çare bizim itaatimizde, hatta çağrı bizim aczi yetimizde arkadaşlar. biz aczi yetimizi bilirsek gururu kibri bir kenara atıp, insan olarak çok aciz mahluklar olduğumuzu bilirsek, cenabı hak büyük imkanlar verir. biz de öyle yaptık ve yeni bir sistem inşa ettik, şimdi devletimize, milletimize yeni bir güzergahta inşallah devam ediyoruz.” dedi.
Ülkemİzİn bİrlİk ve beraberlİĞİnİ asla bozamayacaklar
ak parti aksaray milletvekili İlknur İnceöz;“türkiye”nin ilerlemesi türkiye”nin büyümesi birilerini her daim rahatsız ediyor ve etmeye de devam edecek. 17 yıl içerisinde gezi eylemleri ile yapamadıklarını 17/25 aralık operasyonu başaramadıklarını en son 15 temmuz işgal ve darbe girişimi ile tanklar ve toplarla f16 larla başaramadıklarını son olarak ekonomik saldırıyla acaba türkiye”yi zayıflatabilir miyiz acaba türkiye”ye ekonomik yönden vatandaşın canına tak ettirebilir miyiz diye ekonomik saldırı girişiminde bulundular. değerli kardeşlerim milletimiz 15 temmuz gecesi f16″lara tanklara karşı koymuş meclisi bombalanmış bir millet olarak sabahın ışıklarında yüksek irademizle sayın cumhurbaşkanımızın aziz milletimden başka hiçbir güç tanımıyorum dediği iradesi, geleceğimize hep birlikte sahip çıktık. dün toplarla tanklarla yapamadıklarını emin olun ki bugün ekonomik saldırılarla yapmaları da imkânsızdır. Özellikle aksaray”da döviz rezervi yüksektir. her ailenin bir gurbetçisi var. dövizle saldırı olduğunda her ailenin yabancı yakını dövizini bozdurdu ve o süreçte bankalar ve döviz bürolarında neredeyse artık tl kalmamıştı. aksaray yerli duruşu ve milli duruşu için ve aziz milletimizin bu duruşundan dolayı şükranlarımı arz ediyorum. enflasyonla da geçtiğimiz günlerde cumhurbaşkanımızın maliye ve hazine bakanımızın başlatmış olduğu enflasyonla mücadele kampanyasında da aksaray”ımız buradan çok güçlü bir destek vermektedir. bilinmeli ki; ne yaparlarsa yapsınlar. hangi saldırılarla saldırmaya kalsınlar ülkemizin birlik ve beraberliğini asla bozamayacaklar bu milleti bölemeyecekler.”dedi.
esnaf zİyaretİ yaptilar stk temsİlcİlerİ İle bİr araya geldİler
ak parti 56.İl danışma ve  istişare toplantısının ardından ak parti genel başkan yardımcısı ve ar-ge başkanı  hamza dağ beraberinde aksaray milletvekilleri İlknur İnceöz, cengiz aydoğdu, belediye başkanı haluk Şahin yazgı, İl başkanı hüseyin altınsoy, merkez ilçe başkanı hamza aktürk ve parti yöneticileri  kent merkezi”nde esnafları ziyaret ederek  işleri hakkında bilgiler aldı. vatandaşlarla da bir araya gelen dağ, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
daha sonra şehit ailelerini ziyaret eden dağ ve beraberindeki ak parki heyeti günün son programında stk başkanları ile biraraya gelerek  istişare toplantısı yaptı.
foto-haber: erkan altuntaŞ ak partİ aksaray teŞkİlati”nin 56. İl daniŞma ve  İstİŞare toplantisi genİŞ bİr katilimla yapildi
 
 ak parti genel başkan yardımcısı, ar-ge başkanı ve İzmir milletvekili hamza dağ”ın katılımları ile ‘ak parti aksaray 56. İl danışma meclisi toplantısı” yapıldı.
ak parti 56.İl danışma ve  istişare toplantısına ak parti milletvekilleri İlknur İnceöz, cengiz aydoğdu, aksaray belediye başkanı haluk Şahin yazgı ak parti İl başkanı hüseyin altınsoy, ak parti merkez İlçe başkanı  hamza aktürk, ak parti kadın kolları başkanı ferhan polat, ak parti gençlik kolları başkanı mehmet emin kılıç, İl genel meclis başkanı mehmet tüzün,  İl ve ilçe yönetimi İl genel meclis üyeleri, geçmişte görev almış il ve ilçe başkanları  İlçe,  belde başkanları, belediye başkanları ve   çok sayıda mahalle temsilcileri ve partililer katıldı.
 ‘sİstemİn devam etmesİ adina yerel seçİmler Önemlİ”
toplantıda mart 2019″da yapılacak yerel seçimlerin önemine dikkat çeken genel başkan yardımcısı dağ, bu seçimlerin 24 haziran cumhurbaşkanı seçimi”nin bir rövanşı niteliğinde olacağını söyledi.
“sistemin devam etmesi adına bu seçimler büyük öneme sahiptir” diyen dağ; şöyle konuştu: “28 Şubat”ın yansımalarından olan kuran kursları ve 12 yaşından küçük gençlerin, çocukların camilerde eğitim almasının önündeki engeli biz 2012″de kaldırdık. bu süreçlerde bir takım operasyonlar, bir takım manipülasyonlar hep yaşandı. çünkü biliyorlardı biz bu ülkenin evlatlarının kendi öz değerlerine dönmelerini sağladığımızda bu ülkenin insanları, bu ülkenin evlatları sadece kendi coğrafyasına sığmayacak. sadece aksaray”da kalmayacak. Önce türkiye”ye çıkacak, daha sonra dünyaya çıkacak. böyle olunca bir tane recep tayyip erdoğan dünya nizamını yerinden oynatırken, tek başına dünyaya bunu haykırırken bugün bir recep tayyip erdoğan değil, 10 recep tayyip erdoğan var, 100 tane recep tayyip erdoğan var. İnşallah 10 sene sonra göreceğiz ki bunu dünyaya haykıran 10 binlerce recep tayyip erdoğan olacak.”diye konuştu.
bİz olmasaydik surİyelİlerİn akibetlerİ belİrsİz olurdu
konuşmasının devamında son günlerde suriyeliler üzerinden yürütülen bir takım olumsuz politikalara da değinen dağ; “bizim yapmış olduğumuz politikanın olumsuz yansıması için uğraşanlar var. ama şunu iyi bilin ki, türkiye”de yaşanan suçlarla ilgili oranlarda, suriyelilerin karışmış olduğu oran yüzde 1 civarında. ama bunu köpürterek olayı başka bir noktaya götürüyorlar. eğer bu teşkilat cumhurbaşkanımızın arkasında dimdik durmamış olsaydı, bugün 3,5 milyon suriyeli vatandaşın akıbetleri belirsiz olabilirdi. kucak açtığımız bu 3.5 milyon suriyeli ve yeni gelecek nesiller 100 yıllar boyuncu bizim şuanda onlara yapmış olduğumuz misafirperverliği konuşuyor olacak.”dedi.
chp İle bİr bankanin anilmasi doĞru deĞİl
chp”nin İş bankası hisselerinin hazine”ye devri konusunda da konuşan dağ, şunları söyledi: “chp hisseleri noktasında bir tartışma devam ediyor. bir kere çok net ve açık olan bir konu var. burada chp”nin kuruluş aşamasında hindistan müslümanlarının kurtuluş savaşında hem ülkemizin kurtulması için, bu milletin kurtulması için hem de hilafetin kurtulması noktasında toplamış olduğu yardımlardan hibelerden bu bankanın kurulmuş olması çok net ve açıktır. bunun celal bayar tarafından kurulmuş olması ne kadar tarihi bir gerçeklikse, mustafa kemal atatürk”ün talimatıyla, aynı şekilde bu toplanan paralarla kurulması da tarihi bir gerçektir. mustafa kemal atatürk”ün vasiyetine baktığımızzamanda temettülerinin türk dil kurumu”na, türk tarih kurumu”na verilmesi gerektiği, diğer taraftan da mülkiyetin cumhuriyet halk partisi”nde olması noktasında bir ifadesi var. o dönem başka bir siyasi parti yok ki. daha sonra birçok siyasi parti kuruldu. cumhuriyet halk partisi”nin de bu noktada yapması gereken şeyin ‘bu hisseler bu millete aittir, türk milletine aittir, dolayısıyla bu hisselerin türk milletinin bu gün temsilcisi noktasında olan hazine”ye devretmek en doğal en olması gereken husustur.” diyerek hisselerini devretmesi gerekir.”
 
‘her gÖnle daha fazla gİrmeye çaliŞmaliyiz”
toplantıda konuşan ak parti aksaray İl başkanı hüseyin altınsoy; “24 haziran seçimlerinde milletimizin cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine evet demesi, bütün siyasal yaşamımızı, demokrasi geçmişimizi önemli ölçüde değiştirmiştir. bütün türkiye”de yeni bir dönem başlamıştır.tarih bugünü 100 yıl sonra,  milletin söz bana aittir demesini yazacaktır. 24 haziran kutlanması gereken büyük bir zafer”in adıdır, bu önemli seçim kriz ve kaosların, istikrarsızlıkların koalisyonlardan medet umarak, milli egemenlikten pay kapmaya çalışan, bütün vesayet unsurlarına milletin dur dediği, tarihi yükselişin adıdır. artık dar kapsamlı siyaset, ideolojik saplantılar bir kenara bırakılacak hizmet ve proje siyaseti önümüzdeki dönemde siyasetin tek geçerli adresi olacaktır. siyasetteki şiarımız sadece bize oy verenler değil, herkesi herkesimi kucaklayacağız. mevlana gibi yunus emre gibi olmalıyız, her gönle daha fazla girmeye çalışmalıyız. halkımızın dertleriyle dertlenmeliyiz.” dedi.
‘hİzmetlerİmİz artarak devam edecektİr”
belediye başkanı haluk Şahin yazgı ise konuşmasında gerçekleştirdikleri festival ve tanıtım noktasında yaptıkları çalışmalardan bahsetti. ; “etno sporun katkılarıyla geçtiğimiz günlerde bir festivali gerçekleştirmiştik. bilal erdoğan”ın da katılımıyla oldukça anlamlı bir festivali aksaray halkına sunduk. . festivalimizin ana temasını 2. kılıçaslan üzerine kurduk ki; 2 kılıçarslan”ın şehrimiz için manevi önemini hepimiz biliyoruz.  Şehrimizin medeniyetin nereden başladığını ve bu medeniyetin izini her yerden nasıl izlenmesi gerektiğinin ipuçlarını verdik.
ayrıca şehrimizin tanıtımı noktasında da çalışmalarımız devam ediyor. geçen hafta biz İstanbul”da ulusal basında hem aksaray”ımızı anlattık hem de şehrimizde belediyemizin yapmış olduğu çalışmalardan bahsettik.  ulusal basında yaptığımız çalışmalar somuncu baba filmi ile başlamıştı. onunla beraber yükselen bir trendle inşallah daha da artarak devam edeceğiz.” dedi.
İmkan yok demeyİn, ‘İman varsa İmkan vardir”
ak parti aksaray milletvekili cengiz aydoğdu; “ak parti davasının özü heyecandır. biz sadece siyasi bir parti değiliz, biz türk milletinin en az geçmişi kadar büyük, bir gelecek inşa etmeyi niyetlenmiş, bu yola bu şekilde başlamış ve bunu da kanunların yasaların anayasaların emrettiği ölçülerde, birbirimizle birbirimize dayanarak güvenerek birbirimizi severek, millet olmanın en büyük sermayesi nedir, komşunuzu sevmektir. ne diyor sayın başkanımız, cumhurbaşkanımız “İmkan yok demeyin, İman varsa imkan vardır”, bizim için gücümüz yoktur demeyeceğiz gücü veren allah”tır bizim bir vazifemiz vardır. biz vazifemizi bileceğiz imkanı gücü cenabı hak verecek ama vazifemizi bileceğiz. onu ihmal etmeyeceğiz. kıymetli kardeşlerim ben kardeşiniz İki buçuk üç sene aranızdayım, 1 kasım”da milletvekili oldum ancak, memleketimiz 1 kasım öncesinin de rüzgarıyla müthiş bir fırtınalı sürece girdi. türkiye”de türk milletinin, İslam dünyasının Ümmet-i muhammed”in, recep tayyip erdoğan ve yürüyüşü korkuttu dünyayı, başımıza gelmedik kalmadı, meclisimiz bombalandı, kalplerimiz bombalandı, içimize zehir atıldı, bu milletin içinden kıymetli, evlatlarından dininden imanından istismar eden bir şerefsiz en hassas yerimizden vurdu ve hala tamir ile uğraşıyoruz, ama boşta durmadık. yeni bir sistem inşa ettik, anayasayı yeniledik, sistemi değiştirdik. cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini kurduk. türkiye”nin yeniçeri ocağı”nı kaldırılışından beri içinde bulunduğu sıkıntılara derman aramaya girdik ve elhamdülillah çarelerinde buluyoruz. çünkü çare bizim kalbimizde, çare bizim gönlümüzde, çare bizim imanımız da, çare bizim itaatimizde, hatta çağrı bizim aczi yetimizde arkadaşlar. biz aczi yetimizi bilirsek gururu kibri bir kenara atıp, insan olarak çok aciz mahluklar olduğumuzu bilirsek, cenabı hak büyük imkanlar verir. biz de öyle yaptık ve yeni bir sistem inşa ettik, şimdi devletimize, milletimize yeni bir güzergahta inşallah devam ediyoruz.” dedi.
Ülkemİzİn bİrlİk ve beraberlİĞİnİ asla bozamayacaklar
ak parti aksaray milletvekili İlknur İnceöz;“türkiye”nin ilerlemesi türkiye”nin büyümesi birilerini her daim rahatsız ediyor ve etmeye de devam edecek. 17 yıl içerisinde gezi eylemleri ile yapamadıklarını 17/25 aralık operasyonu başaramadıklarını en son 15 temmuz işgal ve darbe girişimi ile tanklar ve toplarla f16 larla başaramadıklarını son olarak ekonomik saldırıyla acaba türkiye”yi zayıflatabilir miyiz acaba türkiye”ye ekonomik yönden vatandaşın canına tak ettirebilir miyiz diye ekonomik saldırı girişiminde bulundular. değerli kardeşlerim milletimiz 15 temmuz gecesi f16″lara tanklara karşı koymuş meclisi bombalanmış bir millet olarak sabahın ışıklarında yüksek irademizle sayın cumhurbaşkanımızın aziz milletimden başka hiçbir güç tanımıyorum dediği iradesi, geleceğimize hep birlikte sahip çıktık. dün toplarla tanklarla yapamadıklarını emin olun ki bugün ekonomik saldırılarla yapmaları da imkânsızdır. Özellikle aksaray”da döviz rezervi yüksektir. her ailenin bir gurbetçisi var. dövizle saldırı olduğunda her ailenin yabancı yakını dövizini bozdurdu ve o süreçte bankalar ve döviz bürolarında neredeyse artık tl kalmamıştı. aksaray yerli duruşu ve milli duruşu için ve aziz milletimizin bu duruşundan dolayı şükranlarımı arz ediyorum. enflasyonla da geçtiğimiz günlerde cumhurbaşkanımızın maliye ve hazine bakanımızın başlatmış olduğu enflasyonla mücadele kampanyasında da aksaray”ımız buradan çok güçlü bir destek vermektedir. bilinmeli ki; ne yaparlarsa yapsınlar. hangi saldırılarla saldırmaya kalsınlar ülkemizin birlik ve beraberliğini asla bozamayacaklar bu milleti bölemeyecekler.”dedi.
esnaf zİyaretİ yaptilar stk temsİlcİlerİ İle bİr araya geldİler
ak parti 56.İl danışma ve  istişare toplantısının ardından ak parti genel başkan yardımcısı ve ar-ge başkanı  hamza dağ beraberinde aksaray milletvekilleri İlknur İnceöz, cengiz aydoğdu, belediye başkanı haluk Şahin yazgı, İl başkanı hüseyin altınsoy, merkez ilçe başkanı hamza aktürk ve parti yöneticileri  kent merkezi”nde esnafları ziyaret ederek  işleri hakkında bilgiler aldı. vatandaşlarla da bir araya gelen dağ, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
daha sonra şehit ailelerini ziyaret eden dağ ve beraberindeki ak parki heyeti günün son programında stk başkanları ile biraraya gelerek  istişare toplantısı yaptı.
foto-haber: erkan altuntaŞ 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası