banner
Gündem

AK Parti İl Gençlik Kolları’ndan iftara ‘5 Kala Programı’

ak parti aksaray İl gençlik kolları “İftara 5 kala” etkinliği ile hazırladıkları paketlerdeki iftariyelikleri trafikte kalan veya evine yetişemeyen vatandaşlara ikram ediyor. İl gençlik kolları başkanı Şükrü Öztürk”ün katılımıyla gençlik..

AK Parti İl Gençlik Kolları’ndan iftara ‘5 Kala Programı’
banner

ak parti aksaray İl gençlik kolları “İftara 5 kala” etkinliği ile hazırladıkları paketlerdeki iftariyelikleri trafikte kalan veya evine yetişemeyen vatandaşlara ikram ediyor.

İl gençlik kolları başkanı Şükrü Öztürk”ün katılımıyla gençlik kolları üyeleri, iftar saatinde evine yetişemeyen ve trafikte olan vatandaşlara, ikramlarda bulundu.

ramazan ayının bereket ve paylaşma ayı olduğunu belirten gençlik kolları başkanı Şükrü Öztürk, “ramazan ayı huzur ve bereket ayıdır. biz her yıl düzenlediğimiz ‘İftara 5 kala” etkinliğini bu yılda ramazan ayının ilk gününden itibaren başladık. İftara yetişemeyen vatandaşlarımıza şehrin belli noktalarında ikramlar veriyoruz. yapmış olduğumuz bu etkinlikle amacımız bir nebze de olsa ramazanın güzelliğini yaşamak, iftara yetişemeyecek olanların yanında olmak ve daima önceliğimiz olan gönüllere dokunmaktır. ayrıca bu etkinliğimizle birlikte gençlik sahada durmadan çalışmalarına devam ediyor ve sahada olan bir gençlik olduğumuzu, halkla iç içe olduğumuzu bu şekilde ifade ediyoruz” şeklinde konuştu. (haber bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası