banner
Gündem

AK Parti İl Kadın Kolları ailelerin sofralarına misafir oldu

ak parti İl kadın kolları, iftar programında vatandaşlarla bir araya geldi. ak parti İl kadın kolları başkanı ferhan polat,11 ayın sultan”ı ramazan ayı ile birlikte her gün ayrı bir ailenin..

AK Parti İl Kadın Kolları ailelerin sofralarına misafir oldu
banner

ak parti İl kadın kolları, iftar programında vatandaşlarla bir araya geldi. ak parti İl kadın kolları başkanı ferhan polat,11 ayın sultan”ı ramazan ayı ile birlikte her gün ayrı bir ailenin evine misafir olduklarını söyledi.

evlerinden yaptıkları yemekleri getirerek birlikte iftar yaptıklarını dile getiren polat, vatandaşların sofralarına konuk olduklarını belirtti.

aileleri tek tek dinleyerek sorunlarına merhem olmaya çalıştıklarını aktaran polat, “ak parti kadınları olarak partili veya partimiz üyesi olmayan aileleri arayıp iftar yemeğine gelmek istediğimizi söylüyoruz. bizlere kapılarını açan ailelere evlerimizde yaptığımız yemek ve çeşitli yiyecekleri alıp gidiyoruz. birlikte bolluk bereket içinde çok güzel bir iftar geçirmiş oluyoruz. İftar sonrası çay eşliğinde sohbetlerimiz oluyor. sohbetler, dualarla da ramazanı taçlandırmış oluyoruz. ailelerin istek ve taleplerini dinliyoruz. acil yapılması gereken sorunları çözüme kavuşturmaya çalışıyoruz. bizlere kapılarını açan tüm ailelere teşekkür ederiz” dedi. (haber bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası