banner
Gündem

AK Parti teşkilatı 2.tur seçimleri için sahada

AKTÜRK, “MİLLİYETÇİ YÜREKLER, PKK’YA LANET OKUMAYANLARLA BİR OLMAZ” Yaklaşan 2.Tur Cumhurbaşkanlığı Seçimleri öncesi teşkilat mensupları ile hem kent merkezinde hem de ilçelerde seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Aksaray İl Başkanı..

AK Parti teşkilatı 2.tur  seçimleri için sahada
banner

AKTÜRK, “MİLLİYETÇİ YÜREKLER, PKK’YA LANET OKUMAYANLARLA BİR OLMAZ”

Yaklaşan 2.Tur Cumhurbaşkanlığı Seçimleri öncesi teşkilat mensupları ile hem kent merkezinde hem de ilçelerde seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Aksaray İl Başkanı Hamza Aktürk, 7’li masada yer alan milliyetçi partilerin Aksaray’daki seçmenlerine, “Milliyetçi Yürekler, PKK’ya lanet okumayanlarla bir olmaz” diyerek seçmenleri sandığa davet etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a 14 Mayıs’ta en çok oy veren iller arasında 6.sırada yer alan Aksaray’da 2.Tur Cumhurbaşkanlığı seçimleri için saha çalışmaları devam ederken, AK Parti İl Başkanlığı tam kadro ilçe ve köylerde etkin çalışma sürdürüyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a en çok oy veren iller arasında yer alan Aksaray’ı 28 Mayıs’ta zirveye taşımak istediklerini dile getiren AK Parti İl Başkanı Hamza Aktürk milliyetçi seçmenlerin PKK’ya lanet okumayanlarla yol yürünmeyeceğini dile getirdi.

7’li masada yer alan milliyetçi partilerin seçmenlerine seslenen Başkan Aktürk, “Yüksek Seçim Kurulu tarafından seçimin ikinci tura kaldığının duyurusunun hemen ardından tüm teşkilatlarımızla birlikte sahaya çıktık. İlk günkü özverimizle birlikte Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan için mahalle mahalle, köy köy gezerek vatandaşlarımızla hasbihal ediyoruz. Kent genelinde sandıklara yansıdığı gibi Cumhurbaşkanımıza ciddi bir teveccüh ile karşılaşıyoruz ki bu teveccühü 28 Mayıs’a daha özverili taşımak istiyoruz. Sahada birçok konu dikkatimizi çekiyor. Bunlardan en önemlisi milliyetçi seçmenlerimizin 7’li masayı anlaması ve tepki göstermesi. Bilindiği gibi nüfusunun ağırlıklı milliyetçi ve muhafazakâr olduğu Aksaray’da 7’li masanın tutumu ve durduğu saf özellikle milliyetçi seçmenlerimizi tedirgin ediyor. Şuan her yerde siyasetin konuşulduğu şehrimizde milliyetçi kesimin birbirilerine sorduğu tek bir soru var. Biz neden terör örgütlerinin oturduğu masalara destek veriyoruz ve o masada milliyetçi liderler ne yapıyor? Bu sorunun özüne indiklerinde gerçeklerle yüzleşen seçmenlerimiz milliyetçi kesimin aslında 7’li masadan uzak durduğunu ve durması gerektiğini anlıyor. Ama gerçek şu ki milliyetçi yürekler, PKK’ya lanet okumayanlarla bir olmaz” dedi. (Haber Bülteni)

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası