banner
Gündem

AK Parti teşkilatından bir dizi ziyaret

milletvekili cengiz aydoğdu beraberinde ak parti aksaray İl başkanı hüseyin altınsoy ile bir dizi ziyaretlerde bulundu. köy ziyaretlerinin ardından ziyaretlere ettiklerini belirten İl başkanı hüseyin altınsoy, milletvekili cengiz aydoğdu, İl..

AK Parti teşkilatından bir dizi ziyaret
banner

milletvekili cengiz aydoğdu beraberinde ak parti aksaray İl başkanı hüseyin altınsoy ile bir dizi ziyaretlerde bulundu.
köy ziyaretlerinin ardından ziyaretlere ettiklerini belirten İl başkanı hüseyin altınsoy, milletvekili cengiz aydoğdu, İl başkan yardımcısı h. aziz abra ile birlikte çevre ve Şehircilik İl müdürü hüsnü yıldız”ı ziyaret ederek, kurum çalışmaları ve vatandaşların talepleri ile ilgili bilgi aldı.
 ziyaretlere tarım ve orman İl müdürü bülent saklav ile devam eden ak parti heyet, şehirdeki tarım ve hayvancılık alanındaki çalışmalar, yürütülen projeler, tarım ve hayvancılık konularında yapılacak yatırımları değerlendirdi.
suriye”nin afrin bölgesinde yürütülen operasyonda yaralanan uzm. çvş. abdurrahman bakar”ı tedavi gördüğü aksaray eğitim ve araştırma hastanesinde ziyaret eden heyet, geçmiş olsun temennisinde bulundu. hastane görevlilerinden gazi abdurrahman bakar”ın sağlık durumu hakkında bilgi alan milletvekili aydoğdu, gaziliğin inancımızda önemli bir yeri olduğunu, şehitlikten sonra gelen en kutsal mertebe olduğunu ifade etti.
‘vatani korumak, hepİmİzİn aslİ vazİfesİdİr”
başkan altınsoy ise gazilik sıfatının şeref ve övünç kaynağı olduğunu kaydederek, “her bir karışı ecdadımızın kanlarıyla sulanmış bu kutsal vatanı korumak, hepimizin asli vazifesidir. Şehit yakınları ve gazilerimiz baş tacımızdır. bu vatan için savaşıp, canlarını verdiler. vücutlarının bir parçalarını kaybedip, gazi oldular. onlara ne yapsak borcumuzu ödeyemeyiz. allah birliğimizi beraberliğimizi daim etsin. abdurrahman kardeşimize acil şifalar diliyorum” dedi. (haber bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası