banner
Gündem

AK Parti yeni üye çalışmalarını hızlandırdı

aksaray İl başkanı hüseyin altınsoy, cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan”ın istediği 1 milyon yeni üye çalışmalarını hızlandırdıklarını söyledi. cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan”ın istediği 1 milyon yeni üye çalışmalarına aksaray”da her geçen..

AK Parti yeni üye çalışmalarını hızlandırdı
banner

aksaray İl başkanı hüseyin altınsoy, cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan”ın istediği 1 milyon yeni üye çalışmalarını hızlandırdıklarını söyledi.
cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan”ın istediği 1 milyon yeni üye çalışmalarına aksaray”da her geçen gün ilginin arttığını bildiren altınsoy, “her evden 1 Üye” çağrısına gelen desteklerden memnun olduklarını ifade etti.
Üye çalışmalarına tüm teşkilat kademeleriyle devam ettiklerini belirten İl başkanı altınsoy, cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan”ın istediği 1 milyon yeni üye çalışmaları kapsamında il ve ilçe teşkilatlarının tüm kademeleri ile koordineli olarak çalıştıklarını ifade etti. altınsoy, “ak parti milletin partisidir. 19 yıldır olduğu gibi şu anda da milletimizin ak partimize teveccühü ve desteği en üst seviyededir. ak parti”de siyaset kapıları, amacı ülkesine ve milletine hizmet etmek olan herkese sonuna kadar açıktır. Üye çalışmalarımıza bu kapsamda hız kesmeden devam ediyoruz. gönül bağını bizle resmileştirmek isteyen her kardeşimi üye olmaya davet ediyorum. gönül seferberliğimize yoğun destekleri nedeniyle hemşerilerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. başarılı üye çalışmaları gerçekleştiren ilçe başkanlarımıza ve yönetimlerine, il, ilçe kadın ve gençlik kolları başkanlarımıza ve yönetimlerine teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. (haber bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası