banner
Gündem

Ak Parti’nin genç adayı Aktaş, gençlerle buluşuyor

sikilmadik el birakmayacaklarini sÖyleyen İy baŞkani hÜseyİn altinsoy, ‘gençlerİn cİddİ anlamda teveccÜhÜnÜ gÖrÜyoruz” ak parti İl başkanı hüseyin altınsoy, milletvekili adayları İlknur İnceöz, cengiz aydoğdu, mustafa serdengeçti, muhammed aktaş ve..

Ak Parti’nin genç adayı  Aktaş, gençlerle buluşuyor
banner

sikilmadik el birakmayacaklarini sÖyleyen İy baŞkani hÜseyİn altinsoy, ‘gençlerİn cİddİ anlamda teveccÜhÜnÜ gÖrÜyoruz” ak parti İl başkanı hüseyin altınsoy, milletvekili adayları İlknur İnceöz, cengiz aydoğdu, mustafa serdengeçti, muhammed aktaş ve parti teşkilatları, İl genelinde seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
milletvekili adayları ile gündüz çarşı esnafını ziyaret eden İl başkanı altınsoy, İftar sonrasında da partisinin genç milletvekili adayı muhammed aktaş ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte kültürpark”ı ziyaret edip, gençlerle bir araya geldi. altınsoy ve aktaş 24 haziran”da kendilerine oylarıyla güçlü bir destek vermesini istedi.
aday listelerinin açıklandığı 21 mayıs tarihinden itibaren hızlıca çalışmalara başladıklarını ifade edenİl başkanı altınsoy, aksaray”da ciddi anlamda bir teveccühle karşı karşıya kaldıklarını söyledi. Özellikle milletvekili listesinde genç isim olan aday muhammed aktaş”ın olmasından dolayı ilginin daha da arttığını belirtti.
altınsoy, şunları söyledi: “gösterilen ilgi bizleri mutlu ediyor. ak parti iktidarımızın 15 yılda yaptığı hizmetlerle alakalı, köylere, insanların evlerine varan hizmetlerle alakalı, eğitimden sağlığa yapılan reformlara ciddi bir takdir var. bu takdir de inşallah 24 haziran”dayeniden güçlü iktidarımızla perçinlenecek. güçlü bir şekilde meclise gideceğiz. misyonumuz olan büyük yatırımların devamı için genel başkanımız, cumhurbaşkanımız sayın recep tayyip erdoğan”a 24 haziran”da hem ilimizde, hemde ülkemizde güçlü bir şekilde destek vermemiz gerekiyor.
gençlerimize eski türkiye”yi hatırlatıyoruz, onların gözlerindeki parıltı, ışıltıyı ve umudu görünce biz de sırtımızdaki yükün daha ağır olduğunu hissediyoruz. İnşallah gençlerimizin de desteğiyle 24 haziran”da çok güçlü bir şekilde meclise gidecek milletvekillerimiz ile ilimize ve ülkemize, hizmet edeceğiz” dedi.
 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası