banner
Gündem

Aksaray bardakta mısırı sevdi

bardakta kaynamış mısır, aksaraylı vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor. bardakta kaynamış mısır, aksaraylı vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor. hafif kavrulan mısırın, tereyağı ve isteğe bağlı belirlenen farklı soslarla marine edilmesiyle..

Aksaray bardakta mısırı sevdi
banner

bardakta kaynamış mısır, aksaraylı vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor. bardakta kaynamış mısır, aksaraylı vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor.
hafif kavrulan mısırın, tereyağı ve isteğe bağlı belirlenen farklı soslarla marine edilmesiyle ortaya çıkan ve bardakta servis edilen mısır, vatandaşlar tarafından yoğun talep görüyor.
akşam gezilerinin vazgeçilmezi olan tereyağlı mısırın, üzerine serpiştirilen, ketçap, mayonez ve nar ekşisi ile daha harika bir tada dönüştüğünü ifade eden bardakta mısır satıcısı süleyman kaş bu lezzeti kültürpark içerisinde bulunan standında aksaraylıların damak tatlarına sunduğunu ifade etti.
tereyağlı mısırın üzerine dökülen kırmızıbiberin ise acıyı seven aksaraylı vatandaşların damak tadına hitap ettiğini aktaran kaş; “bardakta mısır aksaray”da seviliyor ve yoğun olarak tercih ediliyor. Özellikle yaz akşamlarında ailesiyle birlikte gezmeye çıkan vatandaşlarımız stantlarımız önünde uzun kuyruklar oluşturuyor. sevilen bir tat. bizde aksaraylıların arzu ettikleri bu lezzete kavuşmalarını sağlıyoruz.”diye konuştu. foto-haber: ali furat

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası