banner
Gündem

Aksaray Belediyesinden hastalara bakım seti desteği

aksaray belediyesi sosyal İşler müdürlüğü ekipleri, aksaray Üniversitesi eğitim ve araştırma hastanesindeki hastaları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. kolonya, terlik, peçete, ıslak mendil, çay ve kahveden oluşan hasta bakım..

Aksaray Belediyesinden hastalara bakım seti desteği
banner

aksaray belediyesi sosyal İşler müdürlüğü ekipleri, aksaray Üniversitesi eğitim ve araştırma hastanesindeki hastaları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. kolonya, terlik, peçete, ıslak mendil, çay ve kahveden oluşan hasta bakım setleri tedavisi süren hastalara dağıtıldı. gösterilen ilgiden son derece mutlu olan hasta ve yakınları uygulamadan memnun kaldıklarını ifade ettiler.
konu hakkında açıklamalarda bulunan aksaray belediye başkanı dr. evren dinçer, “belediye hizmetleri insan yaşamının her aşamasında insanımıza hizmet etmeli düşüncesiyle hareket eder. sosyal belediyecilik anlayışımız gereği hastanemizde tedavisi süren hastalarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. hastalarımızın günlük ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri bakım setlerini kendilerine hediye ediyoruz. hemşehrilerimizin yüzündeki ufacık bir gülümseme bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor” dedi. (haber bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası