banner
Gündem

Aksaray Belediyesi’ne ödül

aksaray beledİyesİ ‘gençler İçİn en İyİ bİlİm ve fennİ” projesİyle ÖdÜl aldi.  ak parti yerel yönetimler başkanlığınca ankara”da organize edilen ‘tam bana göre festival” adlı gençlik etkinliğinde aksaray belediyesi ‘gençler İçin en..

Aksaray Belediyesi’ne ödül
banner

aksaray beledİyesİ ‘gençler İçİn en İyİ bİlİm ve fennİ” projesİyle ÖdÜl aldi. 

ak parti yerel yönetimler başkanlığınca ankara”da organize edilen ‘tam bana göre festival” adlı gençlik etkinliğinde aksaray belediyesi ‘gençler İçin en İyi bilim ve fenni” projesiyle ödüle layık görüldü. Ödülü cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, belediye başkanı dr. evren dinçer”e teslim etti. gençler adına gurur duyduğunu belirten dinçer; “bu ödül gençlerimizin, bu başarı hepimizin” dedi. başkan erdoğan, aksaray belediyesi tarafından açılan standı da ziyaret ederek dinçer”den bilgiler aldı.
genç fİkİrlerİ Önemsİyoruz
gençlerin fikir ve görüşlerine her zaman önem verdiğini söyleyen dinçer, “gençlerimize yönelik yapılan her çalışma geleceğe yatırımdır. bizlerin gençlerimize yönelik yürüttüğü birçok proje var. bunların en önemlisi belediyemize ait gençlik ve bilim merkezi”dir. bilim merkezi gençlerimizin bilim ve teknolojiyle buluşarak yeni fikirler üretilmesine imkân sunuyoruz. gençlerimizin ilgi ve ihtiyaçları doğrultusunda onlardan fikir alarak dizayn ettiğimiz bilim merkezi”miz ileri teknoloji donatılara sahip. merkezimize gönüllü ve bilime meraklı gençleri bekliyoruz” dedi.
onlar geleceĞİmİzİn temİnati
gençlere yönelik yapılan diğer faaliyetleri de aktaran dinçer; “gençlerimiz için millet kıraathanemiz ile mevcutta bulunan kitap konağımıza, 3 farklı mahallede yenilerini ekliyoruz. yine gençlerimize yönelik geziler, üniversite öğrencilerine yönelik çorba ikramımız haftanın belirli günlerinde devam ediyor. yine sağlıklı yaşamı desteklemek adına gençlerimize yönelik bisiklet yollarını devreye aldık.  gençlerimizi geleceğimizin teminatı ve yarınlarımız olarak görüyoruz. yeni fikirlere, yeni hayallere ve yeni projelere ihtiyacımız var diyoruz” diye konuştu. (haber bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası