banner
Spor

​Aksaray Belediyespor 68 gençliği ziyaret etti

aksaray belediyespor 68 gençliği ziyaret etti aksaray belediyespor kulüp yönetiminden ahmet durmuş sönmez, nedim deniz, teknik direktörümüz ufuk uysal ve kulüp müdürü atalay san 68 gençlik aksarayspor  taraftarlar derneğine gelerek..

​Aksaray Belediyespor 68 gençliği ziyaret etti
banner

aksaray belediyespor 68 gençliği ziyaret etti
aksaray belediyespor kulüp yönetiminden ahmet durmuş sönmez, nedim deniz, teknik direktörümüz ufuk uysal ve kulüp müdürü atalay san 68 gençlik aksarayspor  taraftarlar derneğine gelerek derneğini  ziyaret ettiler. 
aksaray belediyespor kulüp yönetiminden ahmet durmuş sönmez, nedim deniz, teknik direktörümüz ufuk uysal ve kulüp müdürü atalay san 68 gençlik aksarayspor  taraftarlar derneğine gelerek derneğini  ziyaret ettiler. yönetim İle birlikte istişare yaparak geçmişte yapılan hataların, bir daha yapılmaması için görüş birliğine varıp hep birlikte takımımızın şampiyon olması için kim ne yapabilir diyerekten, herkesin taşın altına elini değil gövdesini koyup şampiyon olana kadar yılmadan, yıkılmadan hep birlikte hareket etmemiz gerektiği vurgulandı. pazar günü oynanacak olan adana büyük Şehir belediyespor maçında tüm taraftarlarımızı  maça davet ediyoruz.telafisi olmayan bu süreçte her maç bizim için finaldir90 dakika takımımızın yanındı itici güç olalım.her zaman olduğu gibi yine bir olalım birlikte olalım,beraber kenetlenelim,ve umuyoruz ki bu birlik beraberlik sezon sonunda bizleri mutlu sona ulaştırır."dedi.

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası