banner
Spor

Aksaray Belediyespor dolu dizgin

İlk devrenİn son maçinda son dakİkada gelen golle yÜzler gÜldÜ  tff 3. lig 1. grupta mücadele eden futbol temsilcimiz aksaray belediye spor ilk devrenin son karşılaşmasında sahasında sultanbeyli takımını konuk..

Aksaray Belediyespor dolu dizgin
banner

İlk devrenİn son maçinda son dakİkada gelen golle yÜzler gÜldÜ 

tff 3. lig 1. grupta mücadele eden futbol temsilcimiz aksaray belediye spor ilk devrenin son karşılaşmasında sahasında sultanbeyli takımını konuk etti.
karşılaşmaya etkili bir oyunla başlayan aksaray belediyespor, geliştirdiği etkili atakların meyvelerini karşılaşmanın  44″üncü dakikasında verdi. 44. dakikada gelişen atakta kazanılan penaltıda topun başına enes soy geçti. enes”in şutu kalecinin kucağında kaldı. kaçan penaltıdan 1 dakika sonra maçın gelişen atakta enes soy ceza sahası içerisine gelen ortaya iyi yükseldi ve kafa vuruşuyla topu filelerle buluşturdu. aksaray belediyespor devreyi 1-0 önde kapattı.
maçın ikinci devresine hızlı başlayan taraf sultanbeyli oldu. sultanbeyli 50. dakikada bilal ile beraberliği yakaladı. 57. dakikada serbest vuruştan bülent ile  sultanbeyli skoru 2-1 yaptı. bu gole cevap 62. dakikada enes soy ile geldi ve skor 2-2 oldu.
beraberlikten sonra galibiyet için bastıran aksaray belediyespor karşılaşma bitti derken 90+5″ de gelişen kontra atakta penaltı kazandı. kaptan İbrahim konuksever kaydettiği golle skoru 3-2″ye getiren golü kaydetti. karşılaşma son anda gelen bu golle temsilcimizin 3-2 üstünlüğü ile sonuçlandı.
İlk devrenin son maçında alınan bu galibiyetle futbol temsilcimiz yükselişini sürdürdü. 17. haftaya 4. sırada giren temsilcimiz bu galibiyetle puan tablosunda 3. sıra yükseldi. foto-haber: erkan altuntaŞ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası