banner
Spor

Aksaray Belediyespor iç transferde 6 oyuncu ile anlaştı

türkiye bayanlar hentbol süper liginde mücadele eden temsilcimiz aksaray belediyespor hentbol takımı 2018-2019 sezonunda iç transferde kezban kapak, halise güneş, neşe Şimşek , İrem köse , tuğba yüksel , ve..

Aksaray Belediyespor iç transferde 6 oyuncu ile anlaştı
banner

türkiye bayanlar hentbol süper liginde mücadele eden temsilcimiz aksaray belediyespor hentbol takımı 2018-2019 sezonunda iç transferde kezban kapak, halise güneş, neşe Şimşek , İrem köse , tuğba yüksel , ve esra uz ile iç transferde anlaşmaya vardı.
türkiye bayanlar hentbol süper liginde mücadele eden temsilcimiz aksaray belediyespor hentbol takımı 2018-2019 sezonunda iç transferde kezban kapak, halise güneş, neşe Şimşek , İrem köse , tuğba yüksel , ve esra uz ile iç transferde anlaşmaya vardı. yeni sezona iyi bir kadro ile başlayacaklarını belirten baş antrenör muhiddin kılınç,gecen sezon ligi 10″uncu sırada bitirdik. bu yıl hedefimiz ise  daha üst sıralara tırmanın şehrimizi en iyi şekilde temsel etmek istiyoruz. yeni sezona 6 oyuncumuz ile anlaşarak transfer sezonunu açtık."dedi.(haber merkezi )

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası