banner
Spor

AKSARAY BELEDİYESPOR, KAYSERİ ŞEKERSPOR’U TEK GOLLE GEÇTİ

aksaray beledİyespor, kayserİ Şekerspor’u tek golle geÇtİ deplasmanlı bölgesel bal ligi 6. grup temsilcimiz aksaray belediyespor hafta sonu deplasmanda kayseri Şeker spor ile karşı karşıya geldi. Şeker spor geçen hafta..

AKSARAY BELEDİYESPOR, KAYSERİ  ŞEKERSPOR’U TEK GOLLE GEÇTİ
banner

aksaray beledİyespor, kayserİ Şekerspor’u tek golle geÇtİ deplasmanlı bölgesel bal ligi 6. grup temsilcimiz aksaray belediyespor hafta sonu deplasmanda kayseri Şeker spor ile karşı karşıya geldi. Şeker spor geçen hafta nevşehir karşında sahaya sürdü ilk on birden çok farklı bir kadro sürerek çıktı. temsilcimiz belediyespor maça ilk dakikalarda hızlı başladı ve sağlı sollu geliştirdiği ataklarla baskı kurdu. Şeker spor maçın başında biraz bocalasa da maçın 20 dakikasında oyunda dengeyi sağlayarak maça ortak oldular ve kalemizde ciddi tehlikeli ataklar geliştirdiler. bu pozisyonlarda kalecimiz yerinde kurtarışlar yaparak rakip takıma gol izni vermedi. İlk devrede iki takımda soyunma odasına 0-0’lık skorla gitti. 
İkinci yarının ilk on dakikasında (dk.50) muhammet Özdemir sayesinde golü bulan takım oldu.macta bu skorla sona erdi.

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası