banner
Spor

​Aksaray Belediyespor teknik direktör Ufuk Uysal’la emanet

2018- 2019 sezonuna kulüp başkanlığına emin eroğlu”nun getirilmesi ve İşadamlarından kurulan yönetim ile belediyeden oluşan yönetimin birlikte yöneteceği sezonda aksaray belediyespor hedefini yeniden şampiyonluk olarak belirledi.  siyah- beyazlı takımın başkanı..

​Aksaray Belediyespor teknik direktör Ufuk Uysal’la emanet
banner

2018- 2019 sezonuna kulüp başkanlığına emin eroğlu”nun getirilmesi ve İşadamlarından kurulan yönetim ile belediyeden oluşan yönetimin birlikte yöneteceği sezonda aksaray belediyespor hedefini yeniden şampiyonluk olarak belirledi. 
siyah- beyazlı takımın başkanı emin eroğlu, teknik direktör ufuk uysal”a kefilim ve yolumuza ufuk uysal ile devam edeceğiz diyerek teknik direktör ile yapılan görüşmelerin ardından başarılı teknik direktör ufuk uysal ile yeniden sözleşme imzalandı. 49 yaşındaki teknik adam ufuk uysal ile kulüp başkanı emin eroğlu el sıkıştılar ve hayırlı olsun.” dediler.
ufuk uysal ile anlaşıldıktan teknik heyette değişmeyecek.yardımcısı Ökdemer çaylı ve ahmet bakır ile kaleci antrenörü yunus çallı olacak. 
İki sezondur aksaray belediyesporun teknik direktörlüğünü yapan ufuk uysal ile aksaray belediyespor iki sezonda da ligi ikinci sırada tamamladı. geçtiğimiz sezon aksaray belediyespor oynadığı 24 maçta 20 galibiyet 2 beraberlik ve 2 de mağlubiyet alarak 62 puan ve ikili averajla ligi ikinci sırada tamamlamıştı. temsilcimiz 74 gol atıp kalesinde sadece 10 gol görmüştü. ligin en fazla gol atan takımı en az gol yiyen takımı olmuştu.
 
aksaray belediyesporun teknik direktörü ufuk uysal, 5 ekim 1969 tarihinde zonguldak”ta doğdu. aktif futbolculuk döneminin ardından ankara buğsaş takımının alt yapısında antrenörlük hayatına başladı. ardından 2005 yılında aksarayspor ikinci ligde iken ali talat koçak teknik direktör iken onun yardımcı antrenörlüğünü, akçaabat sebatspor”da galip değerli teknik direktör iken yardımcı antrenörlüğünü, tokatspor, yozgatspor, turanspor, yeniden yozgatspor, hatayspor, türk telekomspor, ankara demirspor, kastamonuspor, çubukspor ve kahramanmaraşspor ikinci ligde iken teknik direktörlük görevlerinde bulunduktan sonra iki sezondur da 68 aksaray belediyespor”da teknik direktör olarak görev yapmaktadır.

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası