banner
Gündem

​Aksaray emniyetinden anneler günü etkinliği

İl emniyet müdürü ali karabağ “ın eşi reyhan karabağ”ın ev sahipliğinde, şehitlerimizin değerli anne ve eşleriyle anneler günü kahvaltı programında bir araya geldi.  İl emniyet müdürü ali karabağ “ın eşi..

​Aksaray emniyetinden  anneler günü etkinliği
banner

İl emniyet müdürü ali karabağ “ın eşi reyhan karabağ”ın ev sahipliğinde, şehitlerimizin değerli anne ve eşleriyle anneler günü kahvaltı programında bir araya geldi. 
İl emniyet müdürü ali karabağ “ın eşi reyhan karabağ”ın ev sahipliğinde, şehitlerimizin değerli anne ve eşleriyle anneler günü kahvaltı programında bir araya geldi. emniyet müdürlüğü konutunun bahçesinde düzenlenen programa şehit ailelerimizin yanı sıra aksaray valisi aykut pekmez”in eşi yeşim pekmez, adalet komisyonu başkanı seyfullah sarıgül”ün eşi semiha sarıgül ve polis eşleri yardımlaşma derneği üyeleri katıldı. bu anlamlı günde değerli ailelerimizle bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren reyhan karabağ, vatan uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizin fedakâr eş ve annelerinin anneler gününü kutladı.(haber merkezi )

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası