banner
Gündem

​Aksaray Emniyet’inden ‘Bir çocuk bir dünya projesi’

çocuk ve gençler sosyal koruma ve destek programı (çogep) kapsamında; aksaray İl emniyet müdürlüğü, toplum destekli polislik Şube müdürlüğü tarafından 45 öğrenci ‘bir çocuk bir dünya projesi” kapsamında ihlara vadisini..

​Aksaray Emniyet’inden ‘Bir çocuk bir dünya projesi’
banner

çocuk ve gençler sosyal koruma ve destek programı (çogep) kapsamında; aksaray İl emniyet müdürlüğü, toplum destekli polislik Şube müdürlüğü tarafından 45 öğrenci ‘bir çocuk bir dünya projesi” kapsamında ihlara vadisini gezdi. çocuk ve gençler sosyal koruma ve destek programı (çogep) kapsamında; aksaray İl emniyet müdürlüğü, toplum destekli polislik Şube müdürlüğü tarafından 45 öğrenci ‘bir çocuk bir dünya projesi” kapsamında ihlara vadisini gezdi.
aksaray”da hentbol kursuna katılan 15, resim kursuna (akrilik boyama) katılan 15 ve planlaması yapılan kodlama ve robotik kursuna katılacak olan 15 olmak üzere toplam 45 çocuk toplum destekli polislik Şube müdürlüğünde görevli polisler tarafından  ilimizin tarihi ve kültürel zenginliklerinden olan ihlara vadisine geziye götürüldü. gezi kapsamında çocuklara tişört, şapka ve spor ayakkabı hediye edilmiş, sabah kahvaltısı yapıldıktan sonra vadi içerisinde doğa yürüyüşü yapıldı. bu gezi ile çocuklarımıza aksaray ilinin tarihi, turistik ve kültürel zenginliklerinden ihlara vadisi tanıtıldı. proje kapsamında düzenlenen sosyal, kültürel ve eğitsel faaliyetlerle,çocuklarımızın geleceğe güvenle bakan, toplumsal yaşamın içinde olan, milli değerlerimize sahip, kültürel değerleri öğrenmiş, birlik beraberlik duygusu gelişmiş, suç ve suçlardan uzak duran birer birey olmaları hedeflenmiştir. projeye dahil olan çocuklar ve aileleri başta emniyet müdürü ali karabağ”a ve projeye katkıda bulunan toplum destekli polislik Şube müdürlüğü görevlilerine teşekkür ettiler. (haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası