banner
Gündem

‘Aksaray için muhtarlarımızla hizmet vermeye devam edeceğiz’

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer Muhtarlar günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı. Başkan Dinçer, mesajında şu görüşlere yer verdi: “Seçilerek göreve gelen muhtarlarımız demokrasinin çekirdeği denilebilecek bir öze sahiplik..

‘Aksaray için muhtarlarımızla hizmet vermeye devam edeceğiz’
banner

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer Muhtarlar günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı. Başkan Dinçer, mesajında şu görüşlere yer verdi: “Seçilerek göreve gelen muhtarlarımız demokrasinin çekirdeği denilebilecek bir öze sahiplik yapmaktadır. Öyle ki muhtarlarımız halkımızın talep, problem ve ihtiyaçlarını en kısa yoldan yetkili makamlara arz ederek çözüme vesile olmak hususunda birer köprü konumundadır. Bizler de muhtarlarımızla sürekli istişare içerisindeyiz. Her fırsatta bir araya gelip sorunlar ve çözüm önerileri hususunda fikir alışverişinde bulunuyoruz. Aksaray ortak paydasında şehrimize birlikte hizmet vermeye devam edeceğiz. Bu vesileyle tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtar Günü’nü en kalbi duygularımla kutluyor, bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum.”  (Haber  Bülteni)

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası