banner
Gündem

Aksaray Muhammed Aktaşı’ı meclise göndermekte kararlı

100″e yakin gençlİk platformu ve derneĞİ bİrlİk ve beraberlİk İçerİsİnde muhammed aktaŞ”a tam destek verdİ tÜgva, askon genç Önder, memur sen, mÜsİad, genç İhh, gençlİk derneĞİ, verenel derneĞİ, Ünİversİte gençlİk,..

Aksaray Muhammed Aktaşı’ı  meclise göndermekte kararlı
banner

100″e yakin gençlİk platformu ve derneĞİ bİrlİk ve beraberlİk İçerİsİnde muhammed aktaŞ”a tam destek verdİ

tÜgva, askon genç Önder, memur sen, mÜsİad, genç İhh, gençlİk derneĞİ, verenel derneĞİ, Ünİversİte gençlİk, İlİm yayma cemİyetİ, bİrlİk vakfi, ensar vakfi, enderun vakfi,semerkand vakfı gençlik komisyonu, geçmiş dönem ak parti gençlik kolları başkanları, geçmiş dönem merkez ilçe başkanları, diğer stk temsilcileri ve yüzlerce üyenin katılımı ile gerçekleştirilen toplantıda ak parti”nin genç milletvekili adayı muhammed aktaş”a destek sözü çıktı.
24 haziran seçimleri kapsamında çalışmalarını sürdüren aktaş;  100″e yakın gençlik platformu ve derneği birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştirdiği gençlİk buluŞmasinda, gençler tarafından adeta kucaklandı. 100″e yakın gençlik platformu ve derneği birlik ve beraberlik içerisinde muhammed aktaş”a tam destek verdi.
genç aday tercİhİ İsabetlİ bİr tercİh oldu
gençlik platformu ve dernek temsilcileri, muhammed aktaş”ın cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan”ın genç tercihi ile tüm gençleri temsili noktasında isabetli bir tercih olduğunu söylediler. yapılan bu tercihle, allah”ın izniyle aksaray”da 4-0 olacağını belirten gençler, “bize uyku haram olsun. bize durmak haram olsun. dün olduğu gibi bugünde ümmetin umudu haline gelen dünya lideri recep tayyip erdoğan ve ak parti için gece gündüz demeden çalışacağız. var gücümüzle çalışacağız çabalayacağız ki biz gençlerden aldığı destekle aksaray”da bu seçimi 4-0 tamamlayacağız. ne olursa olsun, kim ne derse desin, kim ne yaparsa yapsın, nasıl düşünürse düşünsün. Ülkemizin, aksaray”ımızın, İslam dünyasının müslümanların recep tayyip erdoğan”dan başka destekçisi, sahip çıkan yok. cumhurbaşkanımız recep tayyip erdoğan”ın elinin güçlü olması içinde muhammed aktaş ve onun gibi vekillere ihtiyacımız var. biz gençler olarak ne olursa olsun ak parti”nin, cumhurbaşkanımızın ve milletvekillerinin sonuna kadar arkasındayız, yanındayız. 25 haziran sabahına 4-0 olarak uyanacağız ve hem ülkemiz, hem de aksaray”ımız gelişerek büyümeye devam edecek” dediler.
gÜçlÜ meclİs, gÜçlÜ hÜkÜmet, gÜçlÜ tÜrkİye
konuşmasında güçlü meclis, güçlü hükümet olgusuna vurgu yapan ak parti milletvekili adayı muhammed aktaş, cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi”nin, dünyanın ve bölgenin içinden geçtiği büyük dönüşümden, türkiye”nin hedeflerine ulaşarak çıkması konusunda büyük bir imkan olduğunu belirtti. cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan”ın da bu kapsamda söylediği sözlere vurgu yapan aktaş; “"gelin bu imkanı hep birlikte değerlendirelim istiyorum. gelin türkiye”yi 2023 hedeflerine hep birlikte ulaştıralım, gelin çocuklarımıza 2053 ve 2071 vizyonlarını hayata geçirebilecekleri bir zemini hep birlikte kuralım. İşte bunun için biz 24 haziran seçimlerinde milletimize güçlü meclis, güçlü hükümet, güçlü türkiye sözü veriyoruz.”dedi.
25 hazİran sabahi da çok farkli bİr sabah olacak
bugüne kadar gençlere en çok değeri ak parti”nin verdiğine de vurgu yapan aktaş; “Önümüzde gerçekten çok ama çok önemli bir seçim var. ancak aynı zamanda türkiye”ye çirkin oyun kuranlar, türkiye”nin geleceğiyle oynamak isteyenlerde var. Şer odakları, güzel ülkemizi, güzel vatanımızı hedef alıyor. İnşallah bu şer odaklarının 24 haziran akşamı bütün oyunları bozulacak. Önce siz gençler, sonra da aziz milletimiz onlara en güzel cevabı sandıkta verecek. 25 haziran sabahı da çok farklı bir sabah olacak. gece gündüz demeden çalışıyoruz. bu süreçte gençlere büyük önem veriyoruz. gençlerimiz çok önemli. allah”ın izniyle yeni dönemde ülkemizi ve aksaray”ı en güzel şekilde temsil edeceğiz. siz değerli gençlerimiz, sonra da aziz milletimize, memleketimize hizmet etmeye devam edeceğiz” diye konuştu. (haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası