banner
Gündem

Aksaray önemli bir turizm potansiyeline sahip

aksaray Üniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin, kadim şehir aksaray”ın önemli bir turizm potansiyeline sahip olduğunu söyledi. Şahin, kısa süre önce turizm fakültesi dekanlığı görevine atanan prof. dr. hediye..

Aksaray önemli bir  turizm potansiyeline sahip
banner

aksaray Üniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin, kadim şehir aksaray”ın önemli bir turizm potansiyeline sahip olduğunu söyledi. Şahin, kısa süre önce turizm fakültesi dekanlığı görevine atanan prof. dr. hediye erdoğan”a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. fakülte çalışmalarının hem akademik, hem de Üniversite-Şehir ilişkileri açısından önem teşkil ettiğini vurgulayan asÜ rektörü, “aksaray çok köklü bir tarihi geçmişe sahip. bu kadim kent, turizm potansiyeliyle de dikkat çekiyor. biz, bu potansiyeli geliştirmek adına çalışmalar yapıyoruz. bu noktada fakültemize önemli görevler düşüyor” dedi. rektör Şahin, turizm fakültesi dekanı prof. erdoğan”a yeni görevinde başarılar diledi.
 
erdoğan ise hem Üniversite, hem de aksaray”ın gelişimi adına çalışacaklarını belirterek, rektör Şahin”e ziyareti münasebetiyle teşekkür etti.
 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası