banner
Gündem

‘Aksaray sanayisine daha fazla katkı sunacağız’

Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede, Aksaray’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. İlk olarak Vali Hamza Aydoğdu ile bir araya gelen Büyükdede, ” Bu ziyaretlerde şehirlerimizin sanayi yapısının hangi noktalara..

‘Aksaray sanayisine daha fazla katkı sunacağız’
banner

Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede, Aksaray’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. İlk olarak Vali Hamza Aydoğdu ile bir araya gelen Büyükdede, ” Bu ziyaretlerde şehirlerimizin sanayi yapısının hangi noktalara geldiğini öğreneceğiz. Üniversitelerle sanayicilerimizin ilişkilerini, yöneticilerimiz ve milletvekilleriyle değerlendirip bölgenin sanayisinin ve iş dünyasının gelişmesine katkıda bulunmaya gayret edeceğiz” dedi.

Valilik ziyareti sonrası Milletvekili Cengiz Aydoğdu, Belediye Dr. Başkanı Evren Dinçer ve AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy’la  bir araya gelen Büyükdede,  “Bölgelerdeki üniversitelerimizin gelişmesini, Ar-Ge merkezlerinin gelişmesini, sanayi ile üniversite ilişkilerinin gelişmesini bu vesileyle değerlendirme fırsatımız oluyor” dedi.

Sivil toplum kuruluşları, yöneticiler, idareciler ve organize sanayi bölgesindeki iş insanlarıyla da bir araya gelerek değerlendirmelerde bulunan Büyükdede; “Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı olarak şehirleri değerlendirme fırsatı buluyoruz. Yapacağımız toplantılarla Aksaray’ı Bakanlık olarak değerlendireceğiz. Yeni yapılacak sanayi alanları ne olmalı, nasıl sanayimizi geliştirmeliyiz, bunları belirlemek ve değerlendirme fırsatımız olacak” diye konuştu. Foto-Haber: Erkan ALTUNTAŞ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası