banner
Spor

Aksaray spor Çankayaspor’u konuk ediyor

aksaray belediyespor, ligin 6″ıncı haftasında cumartesi günü kendi sahasında çankayaspor”u konuk edecek. dağılgan stadyumu”nda oynanacak mücadele saat 15.00″da başlayacak. aksaray belediyespor, ligin 6″ıncı haftasında cumartesi günü kendi sahasında çankayaspor”u konuk..

Aksaray spor Çankayaspor’u konuk ediyor
banner

aksaray belediyespor, ligin 6″ıncı haftasında cumartesi günü kendi sahasında çankayaspor”u konuk edecek. dağılgan stadyumu”nda oynanacak mücadele saat 15.00″da başlayacak.
aksaray belediyespor, ligin 6″ıncı haftasında cumartesi günü kendi sahasında çankayaspor”u konuk edecek. dağılgan stadyumu”nda oynanacak mücadele saat 15.00″da başlayacak. siyah-beyazlı temsilcimizde tek hedef son iki haftada yakaladığı seriyi bu maçı da kazanarak sürdürmek.  tff 3″üncü lig 1″inci grup”ta mücadele eden aksaray belediyespor, ligin 6. haftasında çankayaspor”u konuk edecek. siyah-beyazlı ekip salı gününden itibaren başladığı idman hazırlıklarını cuma günü son yaptığı ter idmanıyla tamamladı.
galibiyet serisini sürdürmek istiyoruz
İdman sonrası takımın son durumunu değerlendiren cem kavçak: “sezon başından beri söylüyorum takımımdan ümitliyiz, çok iyi işler bekliyoruz ve çok iyi top oynuyoruz. bunun karşılığını son iki haftada almak bizleri çok mutlu ediyor. bucaspor gibi zorlu bir deplasmandan galip döndük. cumartesi günü de zor bir maç var. o maçın hazırlıklarını tamamladık. son iki haftalık galibiyet serimizi bu karşılaşmada da devam ettirmek istiyoruz. takımla birlikte güzel bir hava yakaladık. oyuncularımızın kendilerine olan özgüvenleri gün geçtikçe daha da artıyor. cumartesi günüde güzel bir galibiyet alarak galibiyeti taraftarımıza armağan edeceğiz.her zaman olduğu gibi  taraftarlarımızı da yanımızda görmek istiyoruz.Özellikle bucaspor maçına gelen taraftarlarımıza teşekkür ediyorum, bize 90 dakika boyunca destek oldular. bizleri deplasmanda desteklemeleri bizleri memnun ediyor. deplasmandan alınan galibiyetler dönüş yollarında ,inşallah bunun devamı gelir.”diye konuştu.
maçın hakem üçlüsü ise şu şekilde: orta hakem İzmir klasman bölgesinden davut dakul çelik (mühendis), yardımcı hakem İzmir klasman bölgesinden birkan çanakcıoğlu (serbest), yardımcı hakem muğla klasman bölgesinden hasan cebeci (mühendis) yapacak.
 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası