banner
Esnaf

Aksaray tanıtımına katkı sağlıyorlar

aksaray”da somuncu baba külliyesinde hediyelik eşya satan esnaflar şehrin tanıtına katkı sağlıyor. aksaray”da somuncu baba külliyesinde hediyelik eşya satan esnaflar şehrin tanıtına katkı sağlıyor. Şefkat hediyelik eşya yetkilisi  ali altınsoy,..

Aksaray tanıtımına  katkı sağlıyorlar
banner

aksaray”da somuncu baba külliyesinde hediyelik eşya satan esnaflar şehrin tanıtına katkı sağlıyor. aksaray”da somuncu baba külliyesinde hediyelik eşya satan esnaflar şehrin tanıtına katkı sağlıyor. Şefkat hediyelik eşya yetkilisi  ali altınsoy, hediye almakta zorlananlara önerilerde bulunarak “zevkler ve renkler kişiden kişiye değişir. ancak genelde insanlar eşine dostuna kişisel hediyeler alarak mutlu eder. bu hediyeler beğenilme konusunda da az risk taşır.”dedi.
aksaray ile ilgili hediyelerin de ravaçta olduğunu ifade eden altınsoy, “İşletmemizde yüzlerce çeşit hediyelik eşya var. ama son yılarda aksaray logolu ulu cami, eğri minare, somuncu baba külleyesi, hasandağı, ihlara vadisi, gül kokulu tespih ve seccade gibi ürünler daha çok tercih edilmeye başlandı. vatandaşlarımız şehir dışına çıkarken özelikle aksaray logolu ürünlere şehir dışına bolca gönderiyoruz."dedi.
somuncu baba kÜllİyesİne İlgİ
alaka her geçen yil artiyor
külliyede bir başka hediyelik eşya satan fatih aytaç ise, somuncu baba külliyesine ilgi alaka her geçen yıl artıyor. yaz sezonu gurbetçilerimizde çarşıya katkısı bir hayli fazla.Şükür işlerimiz iyi durumda hem buruda iş yapıyoruz. bunun yanında şehrimizi tanıtımına ufakta olsa katkıda bulunuyoruz."diye konuştu. foto-haber: ali furat

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası